pixelg
MetaTrader 4 - Platformy transakcyjne - Forum StockWatch.pl
Witamy Gościa Szukaj | Popularne Wątki | Użytkownicy | Zaloguj | Zarejestruj

MetaTrader 4

lonerpl
0
Dołączył: 2011-11-01
Wpisów: 4
Wysłane: 1 listopada 2011 21:59:08
witam,
jestem zupełnie początkujący, więc zainstalowałem sobie MT4 w wersji demo i obserwuję sobie rynek regularnie, dzisiaj chciałem przeprowadzić pierwszy zakup i coś jest nie tak, po ustawieniu lotu, SL, TP i kliknięciu SELL wyskakuje mi, że 'rynek nie działa'. Ktoś może wie o co chodzi? Znalazłem do tej pory, że są okresy w których rynek jest zamknięty, ale to nie pokrywa się z terminem w jakim chciałem przeprowadzić transakcję.

SirHoe
0
Dołączył: 2009-10-20
Wpisów: 708
Wysłane: 1 listopada 2011 23:16:52
napisz co chciałeś kupić i o której

lonerpl
0
Dołączył: 2011-11-01
Wpisów: 4
Wysłane: 2 listopada 2011 00:26:08
GBPUSD Sell około 15


kozalesz
0
Dołączył: 2008-10-07
Wpisów: 79
Wysłane: 2 listopada 2011 09:57:13
Musisz składać zlecenie w godzinach, w których notowany jest instrument bazowy dla CFD. Jeśli chcesz na złożyć zlecenie na transakcję np na WIG20 to musisz to robić między 8:35 a 17:35. Tak jest przynajmniej u mnie. Także w święta, gdy giełdy nie działają, też nie można.
Bez sensu to, bo nie można złoźyć nawet zleceń oczekujących z limitem aktywacji.
Edytowany: 2 listopada 2011 09:58

lonerpl
0
Dołączył: 2011-11-01
Wpisów: 4
Wysłane: 2 listopada 2011 12:11:38
No faktycznie, to chyba przez wczorajsze święto, bo dzisiaj wszystko działa.

SirHoe
0
Dołączył: 2009-10-20
Wpisów: 708
Wysłane: 2 listopada 2011 12:26:38
założyłem nowe konto demo dzisiaj i nie mogę się zalogować do metatredera. na xstation działa, a na metatrader nie. konto rzeczywiste jest ok, a testowe nie. serwer wybieram XTrade-MT4 Demo i mam komunikat
2011.11.02 12:24:24 'numer_rachunku': connect failed [Brak połączenia]

gość z xtb mówi, że u nich działa. możecie sprawdzić logowanie do swoich rachunków testowych? a najlepiej jak ktoś dzisiaj zakładał demo.

lonerpl
0
Dołączył: 2011-11-01
Wpisów: 4
Wysłane: 2 listopada 2011 12:53:22
Mi demo działa, tylko że zakładałem jakiś tydzień temu.

del-20130531
0
Dołączył: 2009-01-31
Wpisów: 757
Wysłane: 2 listopada 2011 16:25:06
lonerpl napisał(a):
No faktycznie, to chyba przez wczorajsze święto, bo dzisiaj wszystko działa.


u mnie na koncie testowym była możliwość składania zleceń, również na indeksy USA


kliknij, aby powiększyć
Edytowany: 2 listopada 2011 16:27

xenex
0
Dołączył: 2014-04-09
Wpisów: 4
Wysłane: 9 kwietnia 2014 14:33:31
czy demo na platformie XM dziala bez zarzutu? Jeśli ktoś ma jakieś informacje , będę wdzięczny za odpowiedź.

Użytkownicy przeglądający ten wątek Gość

Nie możesz tworzyć nowych wątków.
Nie możesz odpowiadać w wątkach.
Nie możesz usuwać swoich wpisów.
Nie możesz edytować swoich wpisów.
Nie możesz tworzyć ankiet.
Nie możesz głosować w ankietach.

Kanał RSS głównego forum : RSS

Forum wykorzystuje zmodfikowany temat SoClean, autorstwa J. Cargman'a (Tiny Gecko)
Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,510 sek.

PORTFEL STOCKWATCH
Data startu Różnica (%) Różnica (zł) Wartość
01-01-2017 +169,37% +33 874,13 zł 53 874,13 zł
Logowanie

Zaloguj
Zapamiętaj | Rejestruj | Aktywuj | Odzyskaj hasło