pixelg
Znalezione błędy - Helpdesk - Forum StockWatch.pl
Witamy Gościa Szukaj | Popularne Wątki | Użytkownicy | Zaloguj | Zarejestruj

35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46

Znalezione błędy

WatchDog
WatchDog PREMIUM
35
Grupa: Bus Driver
Dołączył: 2008-07-25
Wpisów: 8 584
Wysłane: 12 sierpnia 2012 20:10:20
Spróbuj proszę magicznego linku
wiadomosci.stockwatch.pl/wp-lo...
i po wylogowaniu zaloguj się jeszcze raz.

enthusiast
5
Dołączył: 2009-12-08
Wpisów: 167
Wysłane: 30 sierpnia 2012 00:19:18
Coś jest nie tak z ratingiem Zetkamy, w profilu stoi 'A-', a w historycznych wynikach 'D'.

WatchDog
WatchDog PREMIUM
35
Grupa: Bus Driver
Dołączył: 2008-07-25
Wpisów: 8 584
Wysłane: 30 sierpnia 2012 13:03:59
Poprawione - błąd importu danych nietypowy wielce - usunięto. Dziękuję za zgłoszenie.


Kurkuma
0
Dołączył: 2011-04-29
Wpisów: 139
Wysłane: 31 sierpnia 2012 17:56:20
Bład ktory juz od dluzszego czasu widze

w zakladce wiadomosci sa swietnie zebrane wiadomosci na temat spolki z roznych zrodel

np
www.stockwatch.pl/gpw/vistula,...

ale informacje z gpwinfosfery nie dzialaja i pojawia sie cos takiego

www.stockwatch.pl/przeglad-pra...

mozecie to naprawic? genialny pomysl ktory bardzo przyspieszza prace ale niestety przestal dzialac (od miesiaca chyba)

qblik
0
Dołączył: 2009-02-18
Wpisów: 4
Wysłane: 12 września 2012 22:33:27
Trzyliterowy ticker Ursusa (dawnej Warfamy) to URS, nie URSUS.

WatchDog
WatchDog PREMIUM
35
Grupa: Bus Driver
Dołączył: 2008-07-25
Wpisów: 8 584
Wysłane: 13 września 2012 08:10:37

WatchDog
WatchDog PREMIUM
35
Grupa: Bus Driver
Dołączył: 2008-07-25
Wpisów: 8 584
Wysłane: 13 września 2012 08:12:18
Kurkuma napisał(a):
ale informacje z gpwinfosfery nie dzialaja i pojawia sie cos takiego

www.stockwatch.pl/przeglad-pra...

mozecie to naprawic? genialny pomysl ktory bardzo przyspieszza prace ale niestety przestal dzialac (od miesiaca chyba)

GPWInfoStrefa zmieniła stronę i system linkowania.
To co na bieżąco było skanowane, przestało działać.
Pracujemy nad konwersją tych linków, żeby pobrane ze starego systemu zaczęły prawidłowo działać na nowym. Niestety, szansa to jakieś 10%.
Pewnie skończy się tak, że wyczyścimy wszystkie stare wpisy.

buldi
0
Dołączył: 2009-02-21
Wpisów: 5 064
Wysłane: 13 września 2012 08:50:53
Popsiuło sie
W skanerze od czasu ostatnich poprawek w tym tygodniu całymi seriami walą we mie komunikaty:


kliknij, aby powiększyć

Teresa
Teresa PREMIUM
0
Grupa: Zespół StockWatch.pl
Dołączył: 2008-07-31
Wpisów: 4 710
Wysłane: 13 września 2012 08:56:51
Napisz proszę jak to Osiągnąłeś?
A wiesz przynajmniej dlaczego przegrałeś?...

buldi
0
Dołączył: 2009-02-21
Wpisów: 5 064
Wysłane: 13 września 2012 09:00:27
Wchodząc z zakładki "analiza spółek" w skaner - samo wyskakuje, a to tylko jedno z trzynastu okienek które musze wygasić by cokolwiek dalej zrobić.Think
Czy mam wlożyć moj komputer na trzy zdrowaśki do piekarnika , czy to po Waszej stronie?


Teresa
Teresa PREMIUM
0
Grupa: Zespół StockWatch.pl
Dołączył: 2008-07-31
Wpisów: 4 710
Wysłane: 13 września 2012 09:06:17
Myślę, że lodówka byłaby bardziej odpowiednia.:p

A jaka przeglądarka?
A wiesz przynajmniej dlaczego przegrałeś?...

buldi
0
Dołączył: 2009-02-21
Wpisów: 5 064
Wysłane: 13 września 2012 09:11:04
Windows 7 IE -piszę to z drugiego komputera na którym dzieje się to samo.
Zatem obydwa do lodówki?Angel

Teresa
Teresa PREMIUM
0
Grupa: Zespół StockWatch.pl
Dołączył: 2008-07-31
Wpisów: 4 710
Wysłane: 13 września 2012 09:18:29
Masz może inną przeglądarkę żeby sprawdzić?
A wiesz przynajmniej dlaczego przegrałeś?...

WatchDog
WatchDog PREMIUM
35
Grupa: Bus Driver
Dołączył: 2008-07-25
Wpisów: 8 584
Wysłane: 13 września 2012 09:18:37
Cache czyszczone, CTRL-F5 wciskane? Doszło trochę kodu na tę tabelkę, sprawdzamy co się da zdziałać.

buldi
0
Dołączył: 2009-02-21
Wpisów: 5 064
Wysłane: 13 września 2012 09:18:46
Teraz otwarłem przez Firefoxa i tu tego nie ma, wiec ten kwiatek występuje chyba tylko w IE.
F5 to mój ulubiony przycisk,, nic w tym wypadku nie pomógł.
Edytowany: 13 września 2012 09:20

buldi
0
Dołączył: 2009-02-21
Wpisów: 5 064
Wysłane: 13 września 2012 09:43:01
Nie chcę zapeszyć ale już jest OK.
Jeszcze raz oczyściłem i problem znikł.

buldi
0
Dołączył: 2009-02-21
Wpisów: 5 064
Wysłane: 21 września 2012 21:35:41
Od pewnego czasu mam ten sam problem.
Ctrl+F5 nic nie pomaga.

WatchDog
WatchDog PREMIUM
35
Grupa: Bus Driver
Dołączył: 2008-07-25
Wpisów: 8 584
Wysłane: 26 września 2012 19:50:35
Proszę jeszcze raz o magiczne skróty. Poprawiliśmy jedną rzecz.

buldi
0
Dołączył: 2009-02-21
Wpisów: 5 064
Wysłane: 26 września 2012 20:04:23
Wodzu, dzisiaj jest OK nawet bez "czyszczenia".
Wczoraj sprawdzałem i okienka wyskakiwały, dlatego wyglądą na to, że poprawka była trafiona.thumbright

buldi
0
Dołączył: 2009-02-21
Wpisów: 5 064
Wysłane: 27 września 2012 09:23:23
Gdzieś sie zapodziała u mnie możliwość edycji postów od razu po zapisaniu.Think

Użytkownicy przeglądający ten wątek Gość
35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46

Nie możesz tworzyć nowych wątków.
Nie możesz odpowiadać w wątkach.
Nie możesz usuwać swoich wpisów.
Nie możesz edytować swoich wpisów.
Nie możesz tworzyć ankiet.
Nie możesz głosować w ankietach.

Kanał RSS głównego forum : RSS

Forum wykorzystuje zmodfikowany temat SoClean, autorstwa J. Cargman'a (Tiny Gecko)
Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 2,111 sek.

PORTFEL STOCKWATCH
Data startu Różnica (%) Różnica (zł) Wartość
01-01-2017 +168,52% +33 703,33 zł 53 703,33 zł
Logowanie

Zaloguj
Zapamiętaj | Rejestruj | Aktywuj | Odzyskaj hasło