@bankrucik już jest głośno, ale podobnie jak Ty uważam że tutaj jeszcze mimo wszystko wydarzyć się może sporo dobrego, oby
Póki co moje różowe okulary jednak odkładam na bok, muszą poczekać...oby się doczekały lepszych czasów
Dzieje się tutaj ostatnimi czasy wiele, czasem już zaczynam rozmyślać co się jeszcze może zadziać..ale chyba co mili zrobić już zrobili w sensie negatywnym dla kursu...
nie mam nic do tego że Prezes sprzedał, jego i ma prawo, a może nawet powinien jeśli to jego uzasadnienie prawdziwe, ale bardzo jednak nie podobała mi się ta ustawka - no bo jak inaczej nazwać te dwie sesje - po 15% w te i we wte
Wiem, nie ma sentymentów i zmiłuj, ale jednak to takie trochę ciężkie ciosy poniżej pasa dla drobnicy, która nie wie co się dzieje, a przecież to się nie działo bez przyczyny...
Mamy już chyba jakieś dane w transakcjach pakietowych
www.gpw.pl/transakcje-pakietow...Wygląda więc na to, że jakiś jeden fundusz kupił 408k akcji, pewnie 400tyś od Anabazy i 8tyś od żony prezesa
Pozostałe 100tyś poszło w mniejszych paczkach
Pozostaje więc pytanie czy ten fundusz się ujawni, czy jest ponad progiem czy może jednak to zupełnie nowe zakupy?
Na koniec proszę Moderatora, ostatnio wczoraj ostro dostało mi się nożycami - z jakiego powodu za bardzo nie wiem -więc jeśli jest cięcie, to poproszę na priv o podanie powodu.
Moderator:Z regulaminu forum:
Decyzje podejmowane przez administratora i moderatorów są suwerenne. Nie mają oni obowiązku się z nich tłumaczyć, choć mogą w ramach dobrej woli wyjaśnić powód swoich działań.
Ale skoro Ty w ramach dobrej woli nie raczyłeś zapoznać się z regulaminem, to nie licz na wzajemność