Temat:
Onesano
info mialo byc w kwietniu. niesmialo zauwazam, ze nie bylo. szczerze watpie aby to bylo wybicie pod jakies info. raczej wlasnie spekula...
|
|
Temat:
COLIAN
osobiście nie liczyłbym na info w lipcu... od dawna jest mowa o przejęciach. dokładnie to chyba od 3 lat.... a w tym czasie nie przejeli nic. nie jestem juz optymista w stosunku do tej spolki. ale faktem jest, ze jedyna szansa na ruszenie kursu to wlasnie przejecie.. czekam z niecierpliwoscia :)
|
|
Temat:
COLIAN
to ja Ci wytłumacze...
cena akcji nie stoi od 3 tygodni... stoi od 3 lat... bo co pół roku pan Prezes mówi o przejęciach. jak minie pół roku to znów w wywiadze mówi, że coś się wydarzy. i tak w kółko. i pewnie z Odrą też się zrypie i znów pojedziemy w dół.
za moje pieniądze...
|
|
Temat:
COLIAN
to ja Ci wytłumacze...
cena akcji nie stoi od 3 tygodni... stoi od 3 lat... bo co pół roku pan Prezes mówi o przejęciach. jak minie pół roku to znów w wywiadze mówi, że coś się wydarzy. i tak w kółko. i pewnie z Odrą też się zrypie i znów pojedziemy w dół.
za moje pieniądze...
|
|
Temat:
COLIAN
Dopóki nie wyjasni się czy przejmie to chyba nie mamy co liczyć na fajerwerki.
Niestety jeśli jednak nie przejmie... to pewnie tak jak mieliśmy zjazd z 5zł na 3.5zł po wedlu, to ciekawe do ilu zjedzie tym razem....
Prezes nie ma planu, a ja przez niego trace kase co zaczyna byc denerwujące...
|
|
Temat:
COLIAN
w sierpniu mina 2 lata odkad mam jutrzenke. gdybym od tamtego czasu trzymal i nie wykonywal ruchow to bylbym w plecy- kupowalem po 3,76... a od dluzszego czasu nie dzieje sie nic poza spadkiem i to przelamujac poziomy o ktorych mowie- nie, no nizej bankowo nie zejdzie.... i znow powiem- ponizej 3.5 'bankowo' nie zejdzie...
|
|
Temat:
COLIAN
Hellena pod banderą Jutrzenki stara się odbudować swój wizerunek. - Na początku wprowadzania nowej strategii badania pokazały, że: "Wszyscy Hellenę znają, ale nie za bardzo chcą się z nią kolegować". Postanowiliśmy to zmienić. Postawiliśmy na jakość - mówił serwisowi portalspozywczy.pl Jan Kolański. - Obecnie marka Hellena jest postrzegana jako brand z wyższej półki, ale nie najwyższej - premium. Klienci ponownie odbierają produkty tej marki jako bardzo dobre jakościowo, zgodne z ich oczekiwaniami. Jak pokazują badania, smak napojów jest postrzegany przez klientów jako lepszy, niż się spodziewali - dodał. Firma porządkuje brand, wprowadza napoje z dodatkiem soku, kojarzone ze zdrowiem, jakością. Nadal jednak Hellena jest kojarzona z oranżadą. - Być może sami wykreowaliśmy taki wizerunek, ponieważ jesteśmy liderem tego rynku - zauważał w rozmowie z serwisem portalspozywczy.pl Jan Kolański. Dlatego zapewne spółka rozpoczęła wprowadzanie napojów impulsowych od znanego produktu. Oranżada w opakowaniach 0,5 l w tym miesiącu weszła do sklepów. Jest dostępna na rynku w dwóch kolorach: czerwonym oraz białym. www.portalspozywczy.pl/inne/wi...
|
|
Temat:
COLIAN
no ładnie dzisiaj nam poleciało. niewielu chce sprzedawać...
|
|
Temat:
COLIAN
Szkoda, że brakło mi kasy aby dobrać jeszcze po 4zł.. : ) Z jutrzenką widze zero stresu.
|
|
Temat:
COLIAN
znów stagnacja tak jak w okolicach 3.8x ciekawe czy później powtórzy się sytuacja i odbicie na kolejny poziom w górę... Jeśli tak to przed świętami raczej nie ma co liczyć na jakiekolwiek ruchy. osobiście nie wierze w powrót 3.xx bo bardzo dobrze fundamentalnie spółka wygląda.
|
|
Temat:
Onesano
morfeusz napisał(a):moim zdaniem na skotanie jeszcze będzie rajd św mikołaja... a dlaczego takie przypuszczenie? jak narazie to od długiego czasu mamy trend spadkowy. :( po za tym wybicie z trójkąta było. ale dołem.
|
|
Temat:
Onesano
ale ktoś tą grubą bańke kupił po te 9zł jeśli cena nie jest błędem (może celowy?) ja chciałbym aby jutro faktycznie była pompka to sprzedam co mam i będę żył bez stresu : )
|
|