bltpxbcw
Advertisement
PARTNER SERWISU
zlgkjnxz
infinito

infinito

Ostatnie 10 wpisów
info mialo byc w kwietniu.
niesmialo zauwazam, ze nie bylo.
szczerze watpie aby to bylo wybicie pod jakies info.
raczej wlasnie spekula...

osobiście nie liczyłbym na info w lipcu...
od dawna jest mowa o przejęciach. dokładnie to chyba od 3 lat....
a w tym czasie nie przejeli nic.
nie jestem juz optymista w stosunku do tej spolki.
ale faktem jest, ze jedyna szansa na ruszenie kursu to wlasnie przejecie..
czekam z niecierpliwoscia :)

to ja Ci wytłumacze...

cena akcji nie stoi od 3 tygodni... stoi od 3 lat...
bo co pół roku pan Prezes mówi o przejęciach. jak minie pół roku to znów w wywiadze mówi, że coś się wydarzy. i tak w kółko. i pewnie z Odrą też się zrypie i znów pojedziemy w dół.

za moje pieniądze...

to ja Ci wytłumacze...

cena akcji nie stoi od 3 tygodni... stoi od 3 lat...
bo co pół roku pan Prezes mówi o przejęciach. jak minie pół roku to znów w wywiadze mówi, że coś się wydarzy. i tak w kółko. i pewnie z Odrą też się zrypie i znów pojedziemy w dół.

za moje pieniądze...

Dopóki nie wyjasni się czy przejmie to chyba nie mamy co liczyć na fajerwerki.

Niestety jeśli jednak nie przejmie...
to pewnie tak jak mieliśmy zjazd z 5zł na 3.5zł po wedlu, to ciekawe do ilu zjedzie tym razem....

Prezes nie ma planu, a ja przez niego trace kase co zaczyna byc denerwujące...

w sierpniu mina 2 lata odkad mam jutrzenke.
gdybym od tamtego czasu trzymal i nie wykonywal ruchow to bylbym w plecy- kupowalem po 3,76...
a od dluzszego czasu nie dzieje sie nic poza spadkiem i to przelamujac poziomy o ktorych mowie- nie, no nizej bankowo nie zejdzie....
i znow powiem- ponizej 3.5 'bankowo' nie zejdzie...

Hellena pod banderą Jutrzenki stara się odbudować swój wizerunek. - Na początku wprowadzania nowej strategii badania pokazały, że: "Wszyscy Hellenę znają, ale nie za bardzo chcą się z nią kolegować". Postanowiliśmy to zmienić. Postawiliśmy na jakość - mówił serwisowi portalspozywczy.pl Jan Kolański. - Obecnie marka Hellena jest postrzegana jako brand z wyższej półki, ale nie najwyższej - premium. Klienci ponownie odbierają produkty tej marki jako bardzo dobre jakościowo, zgodne z ich oczekiwaniami. Jak pokazują badania, smak napojów jest postrzegany przez klientów jako lepszy, niż się spodziewali - dodał.

Firma porządkuje brand, wprowadza napoje z dodatkiem soku, kojarzone ze zdrowiem, jakością. Nadal jednak Hellena jest kojarzona z oranżadą. - Być może sami wykreowaliśmy taki wizerunek, ponieważ jesteśmy liderem tego rynku - zauważał w rozmowie z serwisem portalspozywczy.pl Jan Kolański. Dlatego zapewne spółka rozpoczęła wprowadzanie napojów impulsowych od znanego produktu.

Oranżada w opakowaniach 0,5 l w tym miesiącu weszła do sklepów. Jest dostępna na rynku w dwóch kolorach: czerwonym oraz białym.

www.portalspozywczy.pl/inne/wi...

no ładnie dzisiaj nam poleciało.
niewielu chce sprzedawać...

Szkoda, że brakło mi kasy aby dobrać jeszcze po 4zł.. : )
Z jutrzenką widze zero stresu.

znów stagnacja tak jak w okolicach 3.8x
ciekawe czy później powtórzy się sytuacja i odbicie na kolejny poziom w górę...
Jeśli tak to przed świętami raczej nie ma co liczyć na jakiekolwiek ruchy.
osobiście nie wierze w powrót 3.xx bo bardzo dobrze fundamentalnie spółka wygląda.

morfeusz napisał(a):
moim zdaniem na skotanie jeszcze będzie rajd św mikołaja...

a dlaczego takie przypuszczenie?
jak narazie to od długiego czasu mamy trend spadkowy. :(

po za tym wybicie z trójkąta było. ale dołem.

ale ktoś tą grubą bańke kupił po te 9zł jeśli cena nie jest błędem (może celowy?)
ja chciałbym aby jutro faktycznie była pompka to sprzedam co mam i będę żył bez stresu : )

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 30 stycznia 2012 09:36:28
Liczba wpisów: 12
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,265 sek.

tbqxmepz
fzkzjyte
ksnrqkhx
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +76 654,16 zł +383,27% 96 654,16 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
anhgtbdk
amvflumm
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat