wvkjxxea
Advertisement
PARTNER SERWISU
cjwsqyzp
Citrix

Citrix

Ostatnie 10 wpisów
Mam być szczery? Ja bym wolał żebyś tych akcji w ogóle nie kupował.

Kod:
mod: wcześniej nie byłeś szczery? zwracam uwagę na zbyt emocjonalny ton dyskusji oraz zapisy ocierające się o naruszanie regulaminu. w szczególności zabronione jest sugerowanie kupna lub sprzedaży akcji, o czym przypominam

Jeżeli chodzi o mnie to długo zbierałem wszelkie informacje odnośnie tej spółki i spółek zależnych. Przekopałem wiekszość raportów bieżących i okresowych, sprawozdania z walnych zgromadzeń, archiwalne fora internetowe LST sięgając kilka ładnych lat wstecz itp. itd. Na tej podstawie wyrobiłem sobie opinię.

Jaką masz gwarancję, że zadając takie infantylne pytania ktoś odpowie Ci zgodnie z prawdą? Co będzie jak jeden napisze kupuj, drugi nie kupuj? Akcje powinni posiadać ludzie którzy są pewni co mają w ręku, bo inaczej będą się miotać zależnie co jeden czy drugi krzykacz napiszę. Po co Ci to? Później nie będziesz mógł spać po nocach.

Powodzenia...ale na innych spółkach.

Aha, no i czemu nie rozstrząsałeś swoich rozterek podczas czatu z prezesem Indygotech Minerals...?

Do darektomczyk

Dziwne jest, że jakoś byłeś w stanie wygrzebać stare nieaktualne informacje, a nie jesteś w stanie zapoznać się z aktualnymi...

1. Oczywiście chłopaki z Ekoexport by sobie tego życzyli, ale to dwa zupełnie inne produkty.
2. Inwestor zewnetrzny prawdopodobnie nie będzie w ogóle potrzebny, bo pieniędzy będzie wystarczajaco na wybudowanie fabryki, a technologia do produkcji proppantów jest dobra i wyniki testów pokazały, że proppanty będą światowej klasy. Inwestor zewnetrzny może przydać się później, w innym celu...
3. Trochę przeciągała się decyzja o dotacji na 20mln zł, przede wszystkim dlatego są te opóźnienia.
4. Priorytet jest skierowany na LZMO, BCI i IT. Sunshine Garden będzie prawdopodobnie rozwijany później, ale w tej chwili chcą się skupić na 3 pierwszych projektach.
5. Co do Arkadii to nie wiem, ale na razie ten projekt w raportach jest przeszacowany na 0.
6. BCI posiada 100% udziałów Baltic Ceramics.

Domyślam się, że Twój post to nie są poszukiwania zagubionego akcjonariusza, tylko prowokacja.

Pozdrawiam

Panowie, bardzo rzeczowa dyskusja. Ja również pokuszę się o krótką opinię. W wielu kwestiach poruszonych przez anty_teresę się nie zgodzę, ale nie będę rozwijał wywodu, nie jest to moim celem. Chciałbym Ci (anty_teresa) bardzo podziekować za tą dyskusję, że dzięki Tobie dużo ludzi zrozumie, że nie powinno się absolutnie brać pod uwagę wskaźnika c/z w przypadku spółek gdzie wyniki są konsekwencją przeszacowania spółek zależnych bądź stowarzyszonych. Mam wrażenie, że poprzez ostatni raport zaparkowało tutaj zbyt dużo osób nie mających pojęcia o Indygo i jej spółkach zależnych i mam wielką nadzieję, że na podstawie Twojej dyskusji z abdomenem pozbędziemy się balastu tych osób, a przekuję się to na zwiększenie roli akcjonariatu świadomego. Także jak mówię, mój punkt widzenia jest rozbieżny z Twoim w wielu punktach, ale sumarycznie bardzo Ci dziękuję za uśiadomienie wielu akcjonariuszom o co tutaj tak naprawdę chodzi.

Pozdrawiam

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 12 kwietnia 2014 07:27:59
Liczba wpisów: 3
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,222 sek.

ewwserat
avqsxfzu
lyilqlcf
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +76 654,16 zł +383,27% 96 654,16 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
nwpcnfqh
sxynjamk
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat