Temat:
CYFRPLSAT
I ja właśnie wszedłem w ten papierek. Chociaż już kiedyś przejechałem się na nim. Mam nadzieję że więcej się to nie powtórzy
|
|
Temat:
PGNIG
Ale dzisiaj, odpukać jest ju8ż troszkę lepiej
|
|
Temat:
PGNIG
Pinki napisał(a):Wiktorio0001 napisał(a):Ale kiedy nadejdzie właśnie dzień na PGNIG????????????????????????????????????????????????????????????? czego oczekujesz? gotowego przepisu na sukces? Najważniejsze jest kupić tanio i ...być cierpliwym, mam wrażenie że niektórych strategia opiera się na kupnie we wtorek i sprzedaży w środe jeśli nie ma odpału przynajmniej 15%,,,,,szybko, szybko, szybko to można stracić kase Pisałem to w formie żartu
|
|
Temat:
PGNIG
Ale kiedy nadejdzie właśnie dzień na PGNIG?????????????????????????????????????????????????????????????
|
|
Temat:
PGNIG
Wiesz co, ja też mam takie szczęście. Ale może Ty wyjdź teraz a ja wyjdę następnym razem
|
|
Temat:
PGNIG
I dalej kiszonka
|
|
Temat:
PGNIG
szamot-kb napisał(a):10-12 16:28 (PGN 3.53 0.0%) [Intraday 60 minut] Średnia krocząca (15) - sygnał kupna 10-12 15:41 (PGN 3.52 -0.3%) [Intraday 15 minut] Średnia krocząca (15) - sygnał kupna Szanowni Państwo Idzie jesień , obiecanki , że III kwartał na +  od dziś na pokładzie nasz wół mozolny zacznie się rozpędzać !!! Powodzenia stooq.pl/q/?s=pgn&d=200910...total rozminięcie, czas nadrobić straty!!! szamot-kb, i co stoimy dalej?! A dałeś mi takie nadzieje
|
|
Temat:
PGNIG
Wybijemy się w końcu?????? Wszystko w górę tylko PGNIG stoi a nawet spada. Co się dzieje???????????????
|
|
Temat:
PGNIG
Obserwowaliscie dzisiaj końcówkę? Znowu sypał?
|
|
Temat:
PGNIG
Gdzie mamy następny punkt wsparcia?
|
|
Temat:
PGNIG
A tak pieknie trzymał się cały dzień. Teraz załamka  Jak myslicie, odbijemy????????
|
|
Temat:
PGNIG
Ale wedlug wykresu Teresy, jest jeszcze troszkę nad linnią trędu spadkowego. Dobrze to czytam?????? Pozdrawiam
|
|
Temat:
PGNIG
Witam. Nabyłem dzisiaj pakiecik. I stąd moje pytanko. Gdzie mieści się linnia trędu wzrostowego na tym walorze??? Pozdrawiam
|
|