Temat:
BBIDEV
Dobre Pytanie, Ricco! Ja bym kupował... :)
|
Temat:
BIOTON
Witam wszystkich, w związku z tym, że jest to mój pierwszy komentarz, postaram się o ostrożność wypowiedzi. Jako, że jestem świerzym inwestorem, a raczej małym pioneczkiem inwestorskim, proszę o nie do końca dosłowne branie mojej wypowiedzi do serca. Przejdźmy jednak do konkretów; Bioton - spółka niedoceniona i to mocno, dla osób o mocnych nerwach i cierpliwości, najbliższe tygodnie, być może dni to spadek i czyste spekulacje, dla kogoś kto chce na tym zarobić, proszę bardzo, oto moja rekomendacja: kup przy cenie 0,18...0,19 i poczekaj dwa tygodnie, zarobisz około 20 - 50%, dla osób o mocnych nerwach, nie lubiących spekulacji ta sama strategia, tylko poczeka rok, może więcej zarobisz kilkaset %. Oczywiście ostrożność jest tutaj kluczem, ustal sobie granicę ile % jesteś w stanie stracić, jeżeli ją przekroczysz - wycofuj się, niezależnie od tego co mówią, bez sentymentu i łezki w oku. Tak samo z górną granicą. Przypomnę tu sytuację: bioton cena za akcję 3,40 - rekomendacje maklerów - kupuj!!! Cena docelowa 3,90..... a dalej wiadomo co było. Pozdrawiam.
|