ymzsbmcr
Advertisement
PARTNER SERWISU
trkduxvv
taffarel

taffarel

Ostatnie 10 wpisów
Witam,

Czy ktoś jest w stanie wyjaśnić mi co oznacza i dlaczego tak wielkie znaczenie dla wyceny Lotosu ma poziom marż rafineryjnych i dyferencjał Ural/Brent?

Czy są jakieś przesłanki, że "zapowiadana" korekta cen akcji na przełomie roku będzie miała miejsce i pozwoli nabyć Lotos za mniejsze pieniądze? Czy są jakieś przesłanki historyczne lub finansowe, jeżeli chodzi o korekty (spadki) cen akcji na początku roku czy może zapowiadana korekta ma związek z faktem, że gospodarka nie nadąża za giełdą?

Zaznaczę tylko, że jestem "świeżak" =D
Z góry dziękuje thumbright

Jestem nowym użytkownikiem i graczem na razie we własnej wyobraźni. Wszystkiego powoli się uczę, dowiaduję i muszę przyznać, że firma typu BIOTON jest wielce pomocna w tej nauce. Wzbudza wiele emocji i rodzi tyle komentarzy oraz analiz jej kondycji, że niedoświadczony "gracz" analizując te wypowiedzi jest w stanie dojść do wielu ważnych informacji: na co należy zwracać uwagę, gdzie są jakieś ukryte haczyki oraz jak działa psychika innych graczy w odniesieniu do spadków/wzrostów, jak najczęściej działają informację na cenę akcji, itp.
Normalnie aż człowiek się cieszy, że taka spółka istnieje :D

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 7 maja 2013 22:42:57
Liczba wpisów: 2
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,195 sek.

orahochd
jyinmqzb
ywdiuhtg
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +76 553,06 zł +382,77% 96 553,06 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
lcamxroi
uccgeoft
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat