sxhrxxug
Advertisement
PARTNER SERWISU
dkcdhxmf
misiomazur

misiomazur

Ostatnie 10 wpisów
I nagle wszyscy zamilkli ;) Debiut nie był taki zły a co będzie dalej czas pokaże ;) Szkoda tylko, że była taka duża redukcja.

Pisałem to gdy akcje zaczęły w pewnym momencie spadać o 7,5 % i nie ukrywam, że trochę się wystraszyłem ;)Tak zerknąłem na mapę to siedziba firmy jest nad rzeką ;) Bardzo dobrze, że centrum badawczo rozwojowe zlokalizowane jest w innym miejscu ;) Rozumiem, że dokupujemy akcje i czekamy na wzrosty w przyszłym tygodniu jak rynki się uspokoją i opadnie szał wyprzedaży ? ;)

Hmmm, akcje idą niepokojąco w dół a nawet bardzo niepokojąco. Ktoś może wie czy przypadkiem nie zalało firmy ?

Za 4-5 zł z chęcią bym dokupił ;) A tak poważnie to teraz czekamy na potwierdzenie od zarządu o zaksięgowaniu się wpłaty od Łotyszy ;) A jeszcze poważniej to tak jak zawsze spadki muszą się kiedyś skończyć ;) Piątkowe informacje powinny uspokoić tą giełdową panikę a przynajmniej mam taką nadzieję.

Długo nie cieszyliśmy się wzrostami ;)

I cieszy się z każdego wzrostu ;)

Odnośnie spadków miałem na myśli ostatnie 4 dni ;) Musisz mi wybaczyć bo to tak naprawdę moja pierwsza inwestycja ;) A jak człowiek jest młody i niecierpliwy to przeżywa każdy spadek ;) Czekam zatem z niecierpliwością na jakąś dobrą informację od firmy ;)

Hmmmm, kolejny dzień spadków ;/ Jakieś racjonalne wyjaśnienie dlaczego akcje idą ciągle do dołu ? ;/

Witam,

Jako, że jestem totalnym laikiem giełdowym pozwolę sobie zadać kilka pytań do bardziej obeznanych w tym temacie osób ;)

Właściwie to dlaczego został zmieniony kurs akcji i dlaczego na konkretną kwotę 6,10 zł ? Czy zostanie w jakiś magiczny sposób przywrócony poprzedni kurs zamknięcia ? I jak to z tym prawem poboru po jakim kursie będzie można dokupić akcje, w jakim terminie i jak ?

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 17 czerwca 2011 14:23:21
Liczba wpisów: 10
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,181 sek.

hglpnizx
qjccbgnk
pcsgaupr
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +76 751,90 zł +383,76% 96 751,90 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
fomepjro
bgqeuvna
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat