Temat:
KINOPOL
I nagle wszyscy zamilkli ;) Debiut nie był taki zły a co będzie dalej czas pokaże ;) Szkoda tylko, że była taka duża redukcja.
|
|
Temat:
ATONHT
Pisałem to gdy akcje zaczęły w pewnym momencie spadać o 7,5 % i nie ukrywam, że trochę się wystraszyłem ;)Tak zerknąłem na mapę to siedziba firmy jest nad rzeką ;) Bardzo dobrze, że centrum badawczo rozwojowe zlokalizowane jest w innym miejscu ;) Rozumiem, że dokupujemy akcje i czekamy na wzrosty w przyszłym tygodniu jak rynki się uspokoją i opadnie szał wyprzedaży ? ;)
|
|
Temat:
ATONHT
Hmmm, akcje idą niepokojąco w dół a nawet bardzo niepokojąco. Ktoś może wie czy przypadkiem nie zalało firmy ?
|
|
Temat:
ATONHT
Za 4-5 zł z chęcią bym dokupił ;) A tak poważnie to teraz czekamy na potwierdzenie od zarządu o zaksięgowaniu się wpłaty od Łotyszy ;) A jeszcze poważniej to tak jak zawsze spadki muszą się kiedyś skończyć ;) Piątkowe informacje powinny uspokoić tą giełdową panikę a przynajmniej mam taką nadzieję.
|
|
Temat:
ATONHT
Długo nie cieszyliśmy się wzrostami ;)
|
|
Temat:
ATONHT
I cieszy się z każdego wzrostu ;)
|
|
Temat:
ATONHT
Odnośnie spadków miałem na myśli ostatnie 4 dni ;) Musisz mi wybaczyć bo to tak naprawdę moja pierwsza inwestycja ;) A jak człowiek jest młody i niecierpliwy to przeżywa każdy spadek ;) Czekam zatem z niecierpliwością na jakąś dobrą informację od firmy ;)
|
|
Temat:
ATONHT
Hmmmm, kolejny dzień spadków ;/ Jakieś racjonalne wyjaśnienie dlaczego akcje idą ciągle do dołu ? ;/
|
|
Temat:
ATONHT
Witam,
Jako, że jestem totalnym laikiem giełdowym pozwolę sobie zadać kilka pytań do bardziej obeznanych w tym temacie osób ;)
Właściwie to dlaczego został zmieniony kurs akcji i dlaczego na konkretną kwotę 6,10 zł ? Czy zostanie w jakiś magiczny sposób przywrócony poprzedni kurs zamknięcia ? I jak to z tym prawem poboru po jakim kursie będzie można dokupić akcje, w jakim terminie i jak ?
|
|