Temat:
BORYSZEW
nie uważacie ze coraz ciekawiej robi się na Borku????fajne podchody
|
|
Temat:
BORYSZEW
Skoro jesteśmy przy US to mam pytanko...czy prowizja jest kosztem? dzięki za odpowiedż
|
|
Temat:
BORYSZEW
Trend jest wzrostowy, jak przebije ponownie 4,16 zł to Borek pójdzie znowu jak burza...oby tak się stało.Wierze Tauronowi, bo ma dobrego nosa.Jak widać po zleceniach mali sprzedają, ale rekiny nadal czekają.Generalnie trend na giełdzie jest spadkowy,ale można zarabiać na spadkach.
|
|
Temat:
BORYSZEW
Taurus80 napisał(a):Na dane nie ma co patrzec w przypadku Boryszewa on idzie swoja droga przynajmniej narazie wystarczy zobaczyc co sie dzialo przez ostatni miesiac na indexach swiatowych i na Boryszewie. Kiedys te wzrosty sie skoncza jednak ciezko powidziec czy dzisiaj czy za miesiac :) Funadamenty coraz lepsze czy sie komus podoba czy nie.
to prawda co piszesz,ale giełda generalnie poleci w dół a na nasze szczęscie Boryszew jak na razie sie trzyma. TKO dzisiaj solidnie wzrosło, ale widać też dużą sprzedaż przy 4,05 zł. No zobaczymy.
|
|
Temat:
BORYSZEW
z pewnością należy teraz już być ostrożnym,choć dzisiaj z pewnością powinien być dobry dzień na giełdzie...ale też sporo danych z Niemiec i mogą byc nie za dobre...zobaczymy...zyczmy sobie dobrego dnia
|
|
Temat:
BORYSZEW
TKO już 4,00 zł...nie jest to cudniste? Miłego i owocnego dnia życzę
|
|
Temat:
BORYSZEW
Witam rannych ptaszków a nie mówiłam że Borko nas nie zawiedzie ? dzisaiaj będzie ciekawy dzień.Borko pewnie przekroczy 4,20 zł.Pytanie tylko jak długo tak pociagnie.Oby jak najdłużej. Pozdro
|
|
Temat:
BORYSZEW
Cześć jestem Aleks, jutro przebijemy 4 zł, zgadzam się z Tauronem,już dzisiaj mielismy przwie 3,90 zł, na fixingu przebijemy 3,90 zł z całą pewnością...udanego dnia na Borku
|
|
Temat:
BORYSZEW
666 napisał(a):Taurus80 napisał(a):Kompletnie nie rozumiem malkontentow co na wszystkich forach pisza ze prognoza gowno warta bo emisja bedzie Powiedz mi szanowny kolego co ma prognoza wynikow do emisji ??? Wskaźniczki siem popsujom. Największym zaskoczeniem wg mnie jest to, że nie będzie na razie żadnego przejęcia i to jest zaskoczenie na minus, a nie prognoza i wyniki o których od dawna było wiadomo, co rynek niby odbiera pozytywnie. Dlatego reakcja rynku to 'sztuczne zaskoczenie jak dla mnie. Nie malkontenci sterują romciowym ulubieńcem, więc niech cie nie martwią narzekania na forach, kurs pojedzie tam gdzie ma pojechać zgadzam się zTobą w zupełności, przestancie narzekać i cieszcie się z tego co macie,jak wiecie małymi łyżkami można najeść się do syta
|
|
Temat:
BORYSZEW
masz rację, kurs poszybuje w górę
|
|