Uprzejmie informuję, że z projektu dostałam....... 6!!
Śliczne dzięki wszystkim:)
|
|
Ten przedmiot to wyjątek... reszta to wkuwanie hehe;P
|
|
i tak bezinteresownie mi żeś to wszystko zrobił... ślicznie dziękuję, nawet nie wiesz jak bardzo jestem wdzięczna!!!
Już kończę fundamentalną... i mam nadzieję, że będzie wszystko ok:) Jak coś pochwalę się oceną
Jeszcze raz śliczne dzięki wszystkim!!
|
|
hehe, a nic mi nie mów o tych zajęciach... Nasza Pani Mgr twierdzi, że te wszystkie chorągiewki, flagi i inne powinniśmy bez problemu z daleka poznawać;p
Tylko ta rekomendacja powinna wynikać z tego jak się kształtuje wykres.... i chyba będzie szedł w górę a nie w dół? Jak myślicie?
|
|
dziękuję serdecznie wszystkim za pomoc:) Jestem bardzo wdzięczna.... moje pytanie, chyba ostatnie - muszę napisać rekomendację... co robić dalej.... kupować czy nie... czy trzymać te akcje które już są w posiadaniu..
|
|
cały czas ta sama ING BSK.
właśnie dostałam od Pani Mgr odpowiedź, że ma te wskaźniki dziennie obliczać, więc chyba dam radę:)
Czyli to podwójne dno źle?:>
|
|
|
|
hmmm to o czym piszesz mam zrobione. Potrzebuję obliczyć wskaźniki: c/z, c/wk. z - czyli zysk netto na jedną akcję - to mam, ale nie wiem skąd mam wziąć cenę... czy to ma być średnia roczna? bo mam obliczyć dla każdego roku ten wskaźnik.
|
|
Nie chce żadnej ryby:P Przecież nie proszę o gotowca:) Sama od rana co nieco zrobiłam:) Proszę o radę czy dobrze:) I czy może Wy znajdziecie jakieś inne formacje;)  kliknij, aby powiększyćP.S. Skoro AF to taka magia to jak mam to zrobić?;p skoro miałam raptem 4 zajęcia z tego:) ojoj:)
|
|
Witam:)
Potrzebuję pomocy w analizie technicznej (w fundamentalnej też by się przydała:P) ING BSK. Znalazłam pewne formacje, ale nie wiem czy dobrze. Mój rok badawczy to 2007-2009. Może ktoś się nudzi i się zna na tym i pomoże biednej studentce, bo czas nagli:)
Pozdrawiam i serdecznie dziękuję za wszelką pomoc:)
|
|