PARTNER SERWISU
tipoqqti
Malgoska102

Malgoska102

Ostatnie 10 wpisów
Uprzejmie informuję, że z projektu dostałam....... 6!!

Śliczne dzięki wszystkim:)

Ten przedmiot to wyjątek... reszta to wkuwanie hehe;P

i tak bezinteresownie mi żeś to wszystko zrobił... ślicznie dziękuję, nawet nie wiesz jak bardzo jestem wdzięczna!!!

Już kończę fundamentalną... i mam nadzieję, że będzie wszystko ok:)
Jak coś pochwalę się oceną

Jeszcze raz śliczne dzięki wszystkim!!

hehe, a nic mi nie mów o tych zajęciach... Nasza Pani Mgr twierdzi, że te wszystkie chorągiewki, flagi i inne powinniśmy bez problemu z daleka poznawać;p

Tylko ta rekomendacja powinna wynikać z tego jak się kształtuje wykres.... i chyba będzie szedł w górę a nie w dół? Jak myślicie?

dziękuję serdecznie wszystkim za pomoc:)
Jestem bardzo wdzięczna.... moje pytanie, chyba ostatnie - muszę napisać rekomendację... co robić dalej.... kupować czy nie... czy trzymać te akcje które już są w posiadaniu..

cały czas ta sama ING BSK.

właśnie dostałam od Pani Mgr odpowiedź, że ma te wskaźniki dziennie obliczać, więc chyba dam radę:)

Czyli to podwójne dno źle?:>

hmmm to o czym piszesz mam zrobione. Potrzebuję obliczyć wskaźniki: c/z, c/wk.
z - czyli zysk netto na jedną akcję - to mam, ale nie wiem skąd mam wziąć cenę... czy to ma być średnia roczna? bo mam obliczyć dla każdego roku ten wskaźnik.

Nie chce żadnej ryby:P
Przecież nie proszę o gotowca:) Sama od rana co nieco zrobiłam:)
Proszę o radę czy dobrze:)
I czy może Wy znajdziecie jakieś inne formacje;)

kliknij, aby powiększyć

P.S. Skoro AF to taka magia to jak mam to zrobić?;p skoro miałam raptem 4 zajęcia z tego:)
ojoj:)

Witam:)

Potrzebuję pomocy w analizie technicznej (w fundamentalnej też by się przydała:P) ING BSK. Znalazłam pewne formacje, ale nie wiem czy dobrze. Mój rok badawczy to 2007-2009. Może ktoś się nudzi i się zna na tym i pomoże biednej studentce, bo czas nagli:)

Pozdrawiam i serdecznie dziękuję za wszelką pomoc:)

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 16 września 2010 00:55:08
Liczba wpisów: 10
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,276 sek.

agjmjaef
qmfcihgp
aonafvfs
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +76 599,59 zł +383,00% 96 599,59 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
qjdreznb
molhhxnw
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat