ccrnelol
Advertisement
PARTNER SERWISU
mwnfouxh
krycho67

krycho67

Ostatnie 10 wpisów
Karkosik jest zupełnie na innym poziomie rozwoju i nie udźwignie finansowo dalszych przejęć. I tak musiał zainwestować gigantyczne kwoty w te trzy emisje.
Instytucje finansowe dają pewność że emisja się powiedzie, a w komunikacie jest wyraźnie mowa że nie będzie to kosztem kursu akcji i drobnych akcjonariuszy.
Pozdrawiam

Taurus80 napisał(a):
Czyzby szykowali sie na jednorazowy gigantyczny skok ??
Przynajmniej wiadomo po co pan Karkosik szykowal gotowke :)
3 przejecia w jednym czasie Anxious w tym przynajmniej jedno wieksze od Maflow cos czuje ze szykuje sie jakas mega emisja salute

Odp:
Witam!! Bardzo cenię sobie Twoje wpisy i Twoje opinie maja wpływ na moje inwestycje,na borku jestem od maja 2009, blackeye .Czy dalej podtrzymujesz, ze na 100% nie wejdziesz w trzecią emisję,nawet częscią kapitału....
Pozdrawiam

Witam kasa z obligacji na nowe przejecie d'oh!

Cuda Borek dopioł mały fakt MAFLOF 7% globalnego rynku Dancing

Witam mam PP alior b wycenione 4.32.hello1

Na plus i to na wielki pozdrawiam

pakietówki to tylko do spraw podatkowych do pokazania straty odchylenie od kursu do 40%
to stary trik pozd.

na bankierze jest artykuł z gazety prawnej z 8.09. polecam

Jaka korekta? Widać dzisiaj było siłę kupujących i wczoraj spadek z 19% na 12% i dzisiejsze spadki w czasie sesji potwierdzone gigantycznymi obrotami,to była płaska korekta w biegu.Ja borka obserwuję od maja ubiegłego roku i kupiłem go po 2,50zł. Takim niedowiarkom polecam wykres innej spółki-AMICA, kupiłem ją po 5zł, wysypałem w lutym około 20zł w myśl zasady kupuj pogłoski sprzedawaj fakty, a ona pionowo zrobiła prawie 50zł.
Radzę Ci szybko odkupić po PKC i czekaj na nową emisję akcji po 10gr, a w tym miesiącu będziemy oglądać 7zł. Borek staje się spółką globalną. Fundusze z USA już w nim sąz myślą, że za pół roku będzie w WIGu 20.
Pozdrawiam

Witam!
Mam pytanie....Czy ktoś analizował jaka będzie wartość księgowa Bryszewa po całkowitym przejęciu Maflow i tym samym globalnego rynku 20% ??????

tytanus napisał(a):
Patrząc po liczbie akcji jakie posiadają oznacza, że się nim dopiero interesują. W tym roku pewnie będzie w WIG20, najpóźniej od 1 stycznia i się pewnie na to przygotowują.

Czeka nas akcjonariusze podtlenek azotu ;) (czyli super dopalacz)

ODP: pytałem mojego maklera, fundusze nie muszą podawać prawdziwej ilości akcji, nigdy nie ujawniają swojego prawdziwego zaangażowania,ponieważ nie maja takiego obowiązku.
Gigantyczne obroty pierwszych minutach sesji 80 mln.Tu nie ma żadnego przypadku.

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 21 czerwca 2011 22:40:48
Liczba wpisów: 12
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,245 sek.

ikfooeiv
auuwcadx
qtbrjvff
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +76 751,90 zł +383,76% 96 751,90 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
zjwpayfg
qjnjhefv
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat