Temat:
JSW
www.ingturbo.pl/rynki/akcje/js...Chyba gra jest o to aby osiągać stop loss na kolejnych certyfikatach INGTURBO. Dziś zamykamy 16. Szkoda, kolejny poziom do sięgnięcia to 14,80 pln. Zawsze się tego obawiałem, ale z takimi graczami nie da rady. Szkoda, że nie ma nigdzie wglądu ile jest otwartych tych pozycji L do 16 pln.
|
|
Temat:
JSW
W dodatku LOP cały czas rośnie. Już o ponad 400 kontraktów. Teoretycznie jak rośnie LOP przy spadku, to zapowiedź dalszych spadków, ale czy na pewno? Moim zdaniem kończą akumulację, i jest szansa na zielono dziś.
|
|
Temat:
JSW
Tak też zgaduję, Bardziej chodzi mi o to. że skoro tak jest algorytm ustawiony, to czy dobrze rozumuje, że nastawiony jest na spadki, czy źle rozumuję?
|
|
Temat:
JSW
Jest automat i pilnuje żeby nie urosło, a w zasadzie po prostu sprzedaje. Każde zlecenie na S powoduje uaktywnienie się zlecenia S o 1gr niższego. Nie wiem o co chodzi, ale pachnie zwałą. Zauważyliście gdzieś takie zjawisko? Jaki był efekt?
|
|
Temat:
JSW
Tak sobie obserwuję arkusz zleceń i się zawsze zastanawiam, Co to jest za zjawisko migających ofert na K i S? Zgaduję, że jakiś automat tak pyka, ale nie do końca wiem o co chodzi. Czy ktoś jest w stanie to wyjaśnić? Z moich obserwacji, z reguły poprzedza to jakiś większy ruch, ale nie zawsze.
|
|