Temat:
BORYSZEW
hehe, osobiscie kupilem w dolku liczac na jakies wybicie, ktore zreszta bylo noo ale czlowiek to zachlanna bestia
|
|
Temat:
BORYSZEW
mathu napisał(a):Powiedz mi, dlaczego nagle na wątku Boryszewa pojawia się kilkanaście nowych nicków, które weszły w te akcje nie rozumiejąc nawet czym są prawa poboru? Dlaczego na żadnej innej spółce nie ma tylu nowych, zielonych ludzi?
Według mnie w tych ostatnich spadkach akcje przeszły z silnych rąk w ręce najbardziej niedoświadczonej ulicy, czyli to klasyczny szczyt, bo nie będzie już miał kto odbierać wyżej. jesli to do mnie, to jestem z borkiem od lipca 2010. zdecydowalem sie zainwestowac bedac zielonym wlasnie czytajac ten watek i z tego co widze nie tylko ja. Wszystko bylo ok, do czasu wejscia pp - ktore namocilo i pojawily sie problemy nowicjuszy. Watpie zeby grube ryby opuscily statek zwlaszcza w momencie, kiedy firma ma dobre perspektyy i mozliwosci rozwoju.
|
|
Temat:
BORYSZEW
adamos napisał(a):Kurs akcji sie nie zrowna. Poszukaj sobie na SW zasady emisji z PP i przelec ostatnie 10 stron tego watku,to wszystko bezdiesz wiedzial. Co chwile ktos zadaje te same pytania hmm, czytalem jakis czas temu ten material inwestycje.pl/gpw/emisja_akcji...to po emisji akcji pp jak one beda oznaczone na gieldzie ?
|
|
Temat:
BORYSZEW
Kanoniers napisał(a): moim zdanie musisz sobie przede wszystkim odpowiedziec na pytanie czy chcesz zainwestowac w Boryszew a nie zajmowac sie glupotami czy lepiej akcje czy PP ... Bedziesz sie bił o ten % w ta czy w tamta ???
powaznie mysle o boryszewie, mam juz troche jego akcji i licze ze w koncu sie przebije i bedzie trend wzrostowy - przynajmniej zauwazalny. Akcje chodza po 2,04 a pp po 3,74 - jest jednak roznica. suma sumarum -kurs obu akcji powinien w koncu sie zrownac ? -chyba ze cos zle mysle ?
|
|
Temat:
BORYSZEW
jestem poczatkujacym inwestorem i prosze o pomoc boryszewa obserwuje od kilku miesiecy ale to prawo poboru troche zaciemnilo mi sutuacje. Czy w obecnej sytuacji warto kupic akcje boryszewa czy zainwestowac w boryszewa z prawem poboru ?
|
|
Temat:
SERINUS
a kiedy mozna sie spodziewac zakonczenia testow ?
|
|
Temat:
BORYSZEW
obserwuje ta firme od dluzszego czasu i czytajac teraz wypowiedzi nie wiem czy sie z niej wycofac przy takim kursie ?Wydaje mi sie, ze trend wzrostowy ma jeszcze przed soba ? czy sie myle ?
|
|