Temat:
SERINUS
|
|
tak KOV i SGR pozdrawiam
|
|
Frog napisał(a):romano82 napisał(a):romano82 SGN zamiana SGR Teraz to mnie zastrzeliłeś witam jakim kalibrem to zrobiłem poprostu popełniłem błąd w literówce chodziło mi o kupno SGR czyli Sadovaya Group pozdrawiam
|
|
romano82 SGN zamiana SGR
|
|
romano82 KOV 6 SGN 4
|
|
Temat:
SERINUS
|
|
|
|
no i mamy raport :)
Zysk netto zysk 3,3 mln przychody 20 mln
czyli przychody :
bylo 6 mln .....jest 20 mln!!!!!
zysk:
byl:600tys jest 3,3 mln
wzrost o prawie 500 %
|
|
anty teresa może chce mieć pokaźny pakiet akcji i czeka na dywidendę a może jest to kilku graczy w zmowie a te pakiety które są sprzedawane i które robią obrót nic nie daje tobie do myślenia ja jestem tylko malutkim graczem i biorę pod uwage różne scenarjusze może się myle to powiedz mi proszę jakie jest wytłumaczenie tegoże kurs się tak zachowuje spółka nie madługów ma zysk i to coraz większy rekomendacje pozytywne perspektywe też ma dobrą czego chcieć więcej pozdrawiam
|
|
anty teresa nie mam zielonego pojęcia kto to trzyma obserwuję kurs od debiutu i akcje mam od debiutu nawet trochę niżej ;) nie wiem jakim cudem urośliśmy na te 6zł z groszem jak kurs idzie ładnie do góry to natychmiast jest stawiany pakiet nie doprzejścia dla drobnicy a co było ostatnio przed wynikami celowo był zjazd i zaliczenie 5.99 tylko nie mów że słaby rynek bo nie wierzę komuś bardzo zależy na aby TPE był cały czas na tym poziomie to takie moje przemyślenia nie musisz się z nimi zgadzać pozdrawiam
|
|
kurs TPE juz dawno powinien byc powyżej 7 lub 8 zł jest trzymany i żadne dane i raporty tutaj nie pomogą jego stały poziom to 6.30 pozdrawiam
|
|
Temat:
SERINUS
a kiedy rząd Nigerii ma wydac zgode jest jakaś konkretna data ?? pozdrawiam
|
|
Temat:
SERINUS
witam patrząc na marazm jaki siędzieje na spółce tak sobie myślę że jak wejście nagiełdę w Lodnynie będzie dużym sukcesem to mimo to iż napisali że KOV pozostanie na GPW to pan Kulczyk może stwierdzić że skoro nas nie docenili w naszym rodzimym kraju a w Londynie tako to chyba pożegnamy się z notowaniami na GPW i wszystkie akcje przejdą na Londyn może się myle ale taką możliwość też trzeba wziąść pod uwagę pozdrawiam
|
|
Temat:
SERINUS
|
|
KGHM juz chyba więcej akcji nie kupi ma to co chciał i dostał to od MSP po ostatniej sprzedaży a wcześniej krzyczeli że skup z rynku zrobia czyli oszukali tych co liczyli na to że KGHM skupi z rynku jakies 7% akcji a co za tym idzie niezły wzrost jak na razie chyba żaden z OFE się nie zainteresował TPE a może mają ale nie przekroczyli magicznego progu do ujawnienia sie?? TPE to jedna wielka niewiadoma pozdrawiam
|
|
masz racje kolego FREY ale patrząc na inne spółki których walory posiadam zdecydowanie najgorszą inwestycją jest TPE nie licząć DT i spółek spekulacyjnych pisze tylko o Longach pozdrawiam
|
|
witam posiadam akcje TPE od debiutu a nawet dokupiłem niżej ;) może mi ktoś wytłumaczyc dlaczego kurs akcji jest notorycznie uwalany i nie ma szansy na wzrost to że jesteśmy powyżej 6 zł to chyba trzba uznać za cud na GPW to że jesteśmy w W20 to chyba przekręt naszego ukochanego ministra jakiego każdy wie tym którzy posiadaja akcje tak długo jak ja należy sie jakiś order za cierpliwość
cierpliwych i wierzących w tą spółkę bo ja już w nią nie wierzę po dzisia=ejszym wywalaniu do wzrostu ostatnia w kolejce do spadku pierwsza
|
|
Temat:
SERINUS
witam to może w końcu przebijemy 1.90 i na stałe zagościmy na poziomie 2zł mam nadzieje że w końcu dostaniemy jakies pozytywne info z Brunei to co tam się dzieje to szok. Mam nadzieje że KOV w przyszłości bedzie sobie dobierał bardziej odpowiedzialnych partnerów niz AED pozdrawiam i trzymam kciuki za ropę w Brunei i Syrii
|
|