PARTNER SERWISU
clohyqhb
nowy234

nowy234

Ostatnie 10 wpisów
fakt stres robi swoje mam już debiut na gpw i wiem mniej więcej jak to działa:), analizy nie są już tak oczywiste jak mam wrzucić pieniądze(właśnie się zastanawiam czy na STALPRODUKT nie będzie małej korekty i stracę wszystko co zarobiłem) .

czyli te wszystkie wskaźniki i techniki AT nie mają przełożenia na gpw?

szczerze mówiąc dopiero zaczynam i nie mam jeszcze takiej kwoty na rachunku, na razie ćwiczę sobie daytrading na koncie demo forex, tam sprawdzają się dosyć proste kombinacje, nie wiem jakie to będzie miało przełożenie na naszej giełdzie, ale wstęgi bollingera plus dwa wskaźniki i średnia krocząca przy potwierdzonym trendzie dają zarobić( przynajmniej wirtualnie)

a trzeba zakładać tam rachunek maklerski? ciekawe skąd ta różnica cen, bo faktycznie jeśli 50 zł na rok przy 140 miesięcznie to trochę nieopłacalne:)

jak sobie policzyłem to chyba jednak dużo taniej nie wyjdzie jakbym kupił to wszystko oddzielnie. Zakładam, że ten day trading da mi zarobić więcej jak 140 na opłatę abonamentu więc chyba wezmę z bossy. Jeszcze raz dzięki za wskazówki.

mam jeszcze jedno pytanie, jak jest z tymi danymi?Konto mam w BOŚ z tego co wyczytałem dostęp do danych intraday statica to ok 140 zł miesięcznie w tym tańszym pakiecie, czy nie ma gdzieś tańszego rozwiązania? (przy założeniu, że chciałbym korzystać z programu Amibroker).

ok w takim razie wracam do czytania Murphy'ego:)

dzięki za odpowiedź, a mógłbyś polecić jakiś program do AT(na metastock w E signal mnie nie stać) myślałem o AmiBroker czy jest coś może innego w podobnej cenie?

Witam

Mam pytanie dotyczące day tradingu na naszej giełdzie, czy AT jest na tym rynku przydatna,czy wskaźniki typu MACD, RSI formacje, świeczki itd sprawdzają się? Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 25 maja 2011 23:02:42
Liczba wpisów: 9
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,221 sek.

yseuhmww
jydebkjz
vhqqjtdj
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +76 827,68 zł +384,14% 96 827,68 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
zuckfcuc
xvrkacgx
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat