Widzieliście propozycję NP? Co wy na to?
|
|
Przyłączam się do zapytania przedmówcy by Pan Rafał K. poinstruował co dalej z tym robić.
|
|
Dokładnie to samo sądzę o firmie Nomad Partners co powyżej napisał BK. Grają i zarabiają na łudzeniu ludzi, że za ich sprawą coś da się odzyskać. Poza tym brak jest z nimi jakiegokolwiek kontaktu. Telefony w ich biurze milczą, a na maile nie odpowiadają. Łatwo dobrać do takiego działania odpowiednie słowo.
|
|
Dla tych, co są w naszym porozumieniu z np proponuje rozważyć jeszcze dodatkową opcję o której dziś dostaliśmy info na maile. Dla mnie to właśnie To może być ten ,, bicz", który zaczął Pawłowski brać pod uwagę.
|
|
Sorki za off topic, ale widzieliście komunikat, że KNF dodał obligacje.pl do ostrzeżeń publicznych.
|
|
@flat17c @marik
Kontaktujcie się z kancelarią Nomad Partners. Namiary do nich są na ich stronie internetowej.
|
|
Ja również potwierdzam przystąpienie do porozumienia. Jeśli nic nie zrobimy to Pawłowski i jego slugusy będzie sobie żył dostatnio za nasze ciezko zarobione pieniadze. Daliśmy się wykiwac jak male dzieci i jest mi wobec siebie głupio ze aż tak łatwo. Najgorsza rzeczą obecnie będzie bierność wiążąca się z pogodzeniem się z przywlaszczeniem naszych pieniędzy.
|
|
Albo zwijają się na dobre, bo skoro kasa już wyprowadzona, to po co opłacać abonament u operatora swojej strony...
|
|
Zauważyliście, że strona E-kancelarii jest niedostępna?
|
|
Ciekawe, bo po mojej krytyce E-kancelarii na tym forum i informacji o zaangażowaniu w przymierze inwestorów przestali mi truc głowę swoimi ofertami.
|
|
Podpisuję się pod propozycją ceramki. Proszę również pana Rafała o wyrażenie swojej opinii na ten temat.
|
|
Ja juz zgłosiłem się do pana Rafala
|
|
Skoro pan Rafał K. podał w jednym z postów wyżej mail swojej kancelarii, może byśmy do niego kierowali wartości naszych wierzytelności? Ja również bym chciał by sprawą zajęła się kancelaria prawna.
|
|