wvkjxxea
Advertisement
PARTNER SERWISU
cjwsqyzp
francyk

francyk

Ostatnie 10 wpisów
Widzieliście propozycję NP? Co wy na to?

Przyłączam się do zapytania przedmówcy by Pan Rafał K. poinstruował co dalej z tym robić.

Dokładnie to samo sądzę o firmie Nomad Partners co powyżej napisał BK. Grają i zarabiają na łudzeniu ludzi, że za ich sprawą coś da się odzyskać. Poza tym brak jest z nimi jakiegokolwiek kontaktu. Telefony w ich biurze milczą, a na maile nie odpowiadają. Łatwo dobrać do takiego działania odpowiednie słowo.

Dla tych, co są w naszym porozumieniu z np proponuje rozważyć jeszcze dodatkową opcję o której dziś dostaliśmy info na maile. Dla mnie to właśnie To może być ten ,, bicz", który zaczął Pawłowski brać pod uwagę.

Sorki za off topic, ale widzieliście komunikat, że KNF dodał obligacje.pl do ostrzeżeń publicznych.

@flat17c
@marik

Kontaktujcie się z kancelarią Nomad Partners. Namiary do nich są na ich stronie internetowej.

Ja również potwierdzam przystąpienie do porozumienia. Jeśli nic nie zrobimy to Pawłowski i jego slugusy będzie sobie żył dostatnio za nasze ciezko zarobione pieniadze. Daliśmy się wykiwac jak male dzieci i jest mi wobec siebie głupio ze aż tak łatwo. Najgorsza rzeczą obecnie będzie bierność wiążąca się z pogodzeniem się z przywlaszczeniem naszych pieniędzy.

Albo zwijają się na dobre, bo skoro kasa już wyprowadzona, to po co opłacać abonament u operatora swojej strony...

Zauważyliście, że strona E-kancelarii jest niedostępna?

Ciekawe, bo po mojej krytyce E-kancelarii na tym forum i informacji o zaangażowaniu w przymierze inwestorów przestali mi truc głowę swoimi ofertami.

Podpisuję się pod propozycją ceramki. Proszę również pana Rafała o wyrażenie swojej opinii na ten temat.

Ja juz zgłosiłem się do pana Rafala

Skoro pan Rafał K. podał w jednym z postów wyżej mail swojej kancelarii, może byśmy do niego kierowali wartości naszych wierzytelności? Ja również bym chciał by sprawą zajęła się kancelaria prawna.

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 13 listopada 2016 08:31:28
Liczba wpisów: 14
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,315 sek.

ewwserat
avqsxfzu
lyilqlcf
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +76 654,16 zł +383,27% 96 654,16 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
nwpcnfqh
sxynjamk
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat