W poniedziałek raport i myślę że będzie trochę gorszy od poprzedniego,a jeśli wartości będą zbliżone do poprzednich to powinW poniedziałek raport i myślę że będzie trochę gorszy od poprzedniego,a jeśli wartości będą zbliżone do poprzednich to powinno nastąpić dalsze wybicie .Mało akcji w obrocie bo ff jest 1,17 % .Sprawdźcie na bankier pl. Na forum tam jest szerszy opis wyników za ostatni rok i kwartały .no nastąpić dalsze wybicie .Mało akcji w obrocie bo ff jest 1,17 % .Sprawdźcie na bankier pl. Na forum tam jest szerszy opis wyników za ostatni rok i kwartały .
|
Od tamtego czasu dużo się zmieniło Mnie utkwiło ze studiów takie stwierdzenie, że jednym z ważniejszych kryteriów oceny firmy jest zwiększanie sprzedaży i udziału w rynku. Biorąc pod uwagę pandemię w przypadku LOKAT BUDOWLANYCH delikatnie mówiąc ,,nie jest źle". Moim zdaniem po analizie fundamentalnej nawet lepiej niż dobrze. Może to być hicior 2022 roku tym bardziej, że LOKATY-BUDOWLANE są coraz bardziej znane na rynku w Warszawie. Jeżeli zmnejszą koszty o 20% jak pisali plus inne oszczędności da to zysk myślę na poziomie ok 30% przychodów to wtedy średnia z wcześniejszej wyceny firmy będzie normą na wykresie .W tym roku przychody bardzo gwałtownie wzrosną tak jak to było widoczne na koniec drugiego półrocza tamtego roku !!!. 4 366 000 zysku za -2021r. i BARDZO MAŁY ff(1,17%)I WKOŃCU NASTĄPIŁA TERAZ NA DNIACH ZMIANA SYSTEMU NOTOWAŃ NA 2 FIXINGI .CIEKAWE JEST TO ,ŻE W ARKUSZU NIE MA PRAWIE AKCJI NA PODAŻY .DWA WIĘKSZE PAKIETY SĄ TRZYMANE OD LAT !!!, I BYŁY BRANE POWYŻEJ 1,50 ZŁ. JA JUŻ TEŻ JESTEM DŁUGO I DŁUGO WSZYSTKO OBSERWUJE BO ZAPAKOWAŁEM SIĘ SWEGO CZASU PO OKOŁO 2 ZŁ .
|
Temat:
POLNA
|