PARTNER SERWISU
wiaihxcs
Przemysław Bujnik

Przemysław Bujnik

Ostatnie 10 wpisów
Byłem ostatnio na Warsaw Game Show i pograłem trochę w World War 3. Z pewnością mogę pochwalić świetną mechanikę strzelania. Sprawia ona dużo przyjemności, wymiany ognia są bardzo emocjonujące. Poza tym opcji dobierania ekwipunku i uzbrojenia jest po prostu tysiące. W samej grze możemy sobie ustawić do wyboru kilka loadoutów (np. jeden do walki na średni dystans, a drugi snajperski), między którymi możemy się przełączać gdy zginiemy. Nie ma klas postaci, więc każdy może sobie wyekwipować postać jak chce.
Mapy są ogromne, bardzo w stylu Battlefielda, więc jest dużo biegania po polu bitwy. Ma to jednak swoje minusy, bo czasami ciężko spotkać wrogiego gracza. Z reguły walki toczą się w jednym miejscu, co sprawia, że reszta mapy jest pusta. Do tego te 3 dostępne mapy są bardzo statyczne, nie ma systemu zniszczeń, więc na polach bitew nic się nie dzieje.
Ponieważ grałem na targach, więc nie było problemów z chwili premiery z serwerami i dołączeniem do gry. Widać mocne inspiracje Battlefieldem, czyli duże pola bitew z dostępnymi pojazdami (które na razie działają słabo). Co ciekawe w menu widziałem opcję jakiejś meta gry o dostęp do broni nuklearnej, ale nie jest jeszcze dostępna. Na razie dostępne są trzy mapy: Berlin, Warszawa i Moskwa, i wszystkie robią wrażenie rozległością i odwzorowaniem rzeczywistości. W planach jest jeszcze Smoleńsk, który może być ciekawy.
Niestety nie widzę w tym konkretnych planów rozwoju, oprócz tego jeszcze niedostępnego trybu z bronią nuklearną. Mam wrażenie, że Farm 51m liczy bardziej na odzew graczy i będzie reagować na to co graczom się podoba, a co nie. A do tego służy właśnie wczesny dostęp.

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 4 września 2025 14:25:09
Liczba wpisów: 1
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,891 sek.

hovoripc
smvstlfh
qajhywju
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +76 379,35 zł +381,90% 96 379,35 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
uohgpegf
ptdppcxz
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat