Temat:
AILLERON
Panie, ja tam pracowałem 4 lata, znam bardzo dobrze tą spółkę od środka, w akcjach też trochę mam :)
|
|
Temat:
AILLERON
tylko pytanie, na ile się z tego wywiążą. Bo widzę, że już ludzie zapomnieli, jak chyba w 2018/2019 mówili o 50 negocjacjach na livebank, i wyszła z tego umowa tylko z jakimś bankiem z ukrainy :D
Jedyne co na pewno umieją, to obiecywać złote góry :)
|
|
to są ich premie, dlatego zastanawia mnie brak ich pozycji, brak Kisera można wytłumaczyć jeszcze Gawłowskim, bo on też z telco dyrektorem jest chyba, ale nie chce mi się wierzyć, że Kiser oddał by taki kawałek tortu. Tak samo Misiak, chyba, że tam coś się podziało w ES, choć po wynikach tego nie widać, pewnie ma wyliczenie premii przeniesione na inny Q (albo premka jest tylko z nowych pozyskanych klientów)
|
|
mnie np, ciekawią inne rzeczy które są inne w raporcie
Misiak, który w zeszłym roku miał ponad 500k premii (To jest GM od ES) teraz ma ledwo 50, co jest zastanawiające, ES nie zarabia tyle, albo wyliczenie premi ma przeniesione na inny okres (w ES powinien mieć w miarę stałą rosnącą premię, bo tam jest płacone od głowy), Tak samo zastanawia mnie brak w tym zestawieniu Kisera, który miał ok 1mln premi w zeszłym roku z Telco a teraz go nie widać w zestawieniu
|
|