Temat:
BORYSZEW
Dopóki p.Karkosik nie wyda ani eur to on będzie dyktował warunki. Jak się Włochom nie podoba, to niech sobie poszukają innego inwestora. Proste, w tym przypadku "kto ma pieniądze ten ma i władze"  , Włosi mogą sobie strajkować, a wtedy muszą się liczyć, że prace stracą wszyscy. P. Karkosika zapewne nie interesuje żaden interes społeczny, on chce zarabiać.
|
|
Temat:
Onesano
No i jest info
SKOTAN SA informuje Raport bieżący 28/2009 Zarząd "Skotan" S.A. ( Emitent ) informuje, że w dniu 7 października 2009 r. otrzymał od Członka Rady Nadzorczej Skotan S.A. dwa zawiadomienia przekazane Emitentowi na podstawie art. 160 ustawy z dnia 29 lipca 2005r. o obrocie instrumentami finansowymi. W pierwszym poinformował on, że w dniu 28 września 2009 r. podmiot blisko z nim związany zbył tytułem umowy sprzedaży 1.150.000 sztuk akcji Skotan S.A. po średniej cenie 9,06 za akcję. W drugim zawiadomieniu poinformował on, że w dniu 30 września 2009 r. podmiot blisko z nim związany zbył na Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie 178.696 sztuk akcji Skotan S.A. po średniej cenie 2,90 za akcję. Osoba, której dotyczą zawiadomienia nie wyraziła zgody na przekazanie do publicznej wiadomości danych określonych w § 2 ust. 1 pkt 1 rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 15 listopada 2005 r. w sprawie przekazywania i udostępniania informacji o niektórych transakcjach instrumentami finansowymi oraz zasad sporządzania i prowadzenia listy osób posiadających dostęp do określonych informacji poufnych.
|
|
Temat:
GOBARTO
ponoć rosjanie wylądowali na Marsie  ... zapewne teraz kurs Dudy poleci ostro w dół ...
|
|
Temat:
GOBARTO
na giełdzie kasa wędruje od aktywnych  do cierpliwych  ... i tak będzie w przypadku PKM DUDA  ... trzeba być cierpliwym
|
|
Z żalem zawiadamiam że pozbyłem się tego gniota. Spore straty ale trudno, już w części odrobiłem...
|
|
czekam z niecierpliwościa na ten strzał do góry  obroty faktycznie niewielkie, ale licze że po okresie wypłat dywidend znajdą się chętni i na ropczyce. Na razie spokojnie skupuje
|
|