Temat:
ABMSOLID
heh ostatnie zdanie chyba bylo pytaniem retorycznym ale zawsze mozna poprosic CBA o wyjasnienie tego :) ale juz zaczyna powoli dziwic mnie ta spolka jak wig 20 jest do tylu to ona do przodu i na odwrot czegos tu nie rozumniem (wiem ze nie jest notowana na wig 20 ale ten indeks najlepiej pokazuje jak zachowuje sie rynek wiec do niego sie odwoluje...)
|
Temat:
ABMSOLID
Moim skromnym zdaniem brakuje w tej spolce jakiegos funduszu. Spolke to uwiarygadnia w oczach inwestorow a opcje uwazam ze bedzie to popis dla spekulantow na ktorym bedzie mozna zarobic jesli bedzie miala sie głowe oczywiscie :) i nie liczylo na to ze moze jeszcze do gory pojdzie :) a o resbudzie to sam juz zapomnialem :) sadze ze ta informacja nie ma znaczenia na kurs akcji bo ta info. rynek juz znal dawno i jest juz ona dawno wliczona w kurs spolki... no i jeden minus ze ktos dal info ze kupil 50 tys. akcji po 6 zl a to nie sadze zeby byla dobra wiadomosc...
|
Temat:
ABMSOLID
I jaka widziecie przyszlosc dla spolki ? ostatnio dzien w ktorym bylo okolo 100tys. wolumenu daje do zrozumienia ze ktos cos wie i cos sie moze wydarzyc moze wkoncu wyjasni sie sprawa z opcjami. Po ktorej mam nadzieje ze bedzie kierunek polnoc
|