Temat:
FASING
andypaton napisał(a):BartoszWa napisał(a):zbieracz napisał(a):majama napisał(a):zbieracz napisał(a):I znowu kupilem 1000. Czy to ja jestem nienormalny, czy ten który sprzedaje? Możecie obaj byc normalni, macie tylko inne oceny danej cząstki rzeczywistosci. Dzięki za pocieszenie, ale jeszcze kilka takich sesji, szczególnie przy dobrym rynku, a będzie można zwariować  . Spokojnie, sypią ostatnie "leszcze", które chcą sobie zwiększyć zdolność kredytową pod emisję PGE. Mam rachunki w 2 biurach w jednym (IDM) akcje FSG mają wagę 0% jako zabezpiecznie kredytu a w BOS-iu 40%. W ING chyba to też jest 0% i podejrzewam że w wiekszości podobnie. W takiej sytuacji jak ktoś chce wziąć jak największy lewar na PGE i nie jest przywiązany do FSG na długi termin to te akcje są pierwsze do wywalenia (niska waga ale na ciągłych więc jako taka płynność). Może to być ostateczne odleszczenie a potem będzie ruch pod wyniki a te w 3 kwartale ostatnio są bardzo dobre. Pzdr P.S. Ostatnie biura przyjmują wnioski kredytowe do 12 w poniedziałek więc ta promocja może jszcze potrwać 3 godziny Hasła typu - "odleszczenie" działają na onetcie, bądź bankierze. Tutaj tylko się ośmieszasz. powiedział co wiedział. To co powiedziałeś było bardzo glębokie jak masz inne wytłumaczenie takiego stanu rzeczy, to może podziel się swoimi przemyśleniami
|