PARTNER SERWISU
rzvmchtw
animal20

animal20

Ostatnie 10 wpisów
mam zloty pakiet i widze pelny arkusz zlecen, wedlug mnie do 3,5 nie ma w ogole oporu, na 3,47 i 3,50 jest po 10tys akcji ale wedlug mnie to tylko straszaki amera, zawsze daja zaraz po 8godzinie i pozniej cofaja coraz wyzej jak kurs szybko rosnie. zmieniam zdanie, 3,5 do osiagniecia i to jeszcze dzis :D :D :D

addi a kolejne opory ?? martwi mnie tylko to ze Amer jak to slusznie napisal bartekm moze skupowac akcje tylko do ceny 3,5 wiec sadze ze tam juz nie zajedziemy chocby nie wiem co.... taka moja opinia

hehe, sam juz kupie za to co zarobilem na tym ze tak rosnie:) hmmm tak mysle ile jeszcze trzymac, moze wywalic i odkupic taniej ewentualnie, a Ty do kiedy trzymasz ?? do konca skupu ???

NO I MAM PIWKO :D :D :D POZDRAWIAM

ale kupuje, sumiennie, codziennie, akcji jest jeszcze do kupienia 1MLN ale kasy tez im zostalo cos kolo 1MLN wiec nie kupuja pewnie szybko bo licza ze cena spadnie i kupia wiecej.

mamy wlasnie kolejna probe przebicia 2,9 a poprzednio przy 2,92 ktos ostro sypal z ukrytego. zobaczymy co z tego bedzie. a co do przebicia 3zl to jestem gotowy nawet zalozyc sie o piwko :) ze do konca tygodnia zaatakujemy, czy utrzymamy to nie wiem ale dojdzie na pewno

no i wiadomo kto skupowal:

Data sporządzenia: 2009-10-07
Skrócona nazwa emitenta
PROCAD S.A.
Temat
Przekroczenie progu 5% akcji
Podstawa prawna
Art. 70 pkt 1 Ustawy o ofercie - nabycie lub zbycie znacznego pakietu akcji

Treść raportu:
Zarząd PROCAD SA informuje, iż w dniu dzisiejszym wpłynęło do spółki zawiadomienie od Pana Władysława Korzeniowskiego o przekroczeniu progu 5% ogólnej liczby głosów na walnym zgromadzeniu PROCAD SA, w wyniku zakupu w dniu 6 października 2009 roku 6000 szt. akcji spółki na Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie.

Przed dokonaniem transakcji Pan Władysław Korzeniowski posiadał 450 000 akcji PROCAD SA, co stanowiło 4,98% udziału w jej kapitale zakładowym, dając prawo do 450 000 głosów na walnym zgromadzeniu, co stanowiło 4,98% w ogólnej liczbie głosów.

Po dokonaniu transakcji Pan Władysław Korzeniowski posiada obecnie 456 000 akcji PROCAD SA, co stanowi 5,05% udziału w kapitale zakładowym, dając prawo do 456 000 głosów na walnym zgromadzeniu, co stanowi 5,05% w ogólnej liczbie głosów.

mysle ze chodzi o skup, ludzie zauwazyli ze do kupienia zostal jeszcze im 1MLN akcji do kupienia a czasu jakby nie bylo juz jest niewiele, zobacz na komunikaty, kupuja ostro coraz i coraz wyzej, mysle ze dzis zamkniecie bedzie okolo 2,85 a juro atak na 3 spokojnie, zobaczymy jak to sie potoczy dalej, a jak Wy to widzicie ?????

jak tam spece od AT oceniaja szanse na wybicie pod wyniki czyli poniedzialek/wtorek ?? sadze ze raport pokaze sie po poniedzialkowym zamknieciu wiec stawiam bardziej na wtorek. Morfeusz sledzisz jeszcze temat ??

dzisiaj lekka korekta ale w mojej ocenie zblizajacy sie raport 31.08 powinien przyczynic sie do wzrostow. jak sadzicei czy pokaza mala zysk czy bedzie to jeszcze lekka strata ???

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 5 listopada 2009 10:47:31
Liczba wpisów: 8
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,204 sek.

imeixzbo
kwusfxiq
gxkeglug
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
pjjdxgzb
exkcjvbs
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat