....Teresa, oczywiscie ze lepiej korzystac z informacji u ich zrodla, lecz jak sama z pewnoscia zauwazylas jest tam dziesiatki firm kazdego dnia ktore oglaszaja swoje wyniki. Moim planem jest udostepnienie gry na gieldzie w usa dla kazdego po nizszych kosztach. Jako pomoc, zwracam uwage na kilka obiecujacych firm ktore maja , mio zdaniem, szanse na wzrost. Oczywiscie , zaczecam kazdego do szukania jak najwiekszej ilosci informacji na roznych portalach by moc podejmowac jak najtrafniejsze decyzje. Jesli ktos ma jakies inne dobre typy, to nie musi sie sugerowac moimi, jak powiedzialem na poczatku, moim celem jest udostepnienie gry na wallstreet. Pozdrawiam
|
|
FSLR jest jedna z najwiekszych firm na swiecie produkujaca panele sloneczne (solar panels) i podpisala kontrakt w europie z Niemcami by dostarczac dla nich te panele. Niemcy i Hiszpania sa przodownikami w Europir jrsli chodzi o wprowadzanie paneli slonecznych. Poza tym zaczynaja budowe elektrowni zasilanej energia sloneczna w Kaliforni. Na zysk bedzie trzeba poczekac moze nawet do przyszlego roku, ale prognozy sa obiecujace. Musimy jednak pamietac ze to jest gielda i nic nie jest gwarantowane na pewno.
CSIQ jest w tej samej branzy co FSLR, tyle tylko ze z Kanady. Jest to najwiekszy dostawca paneli slonecznych do USA. Obecny rzad w USA na czele z Prezydentem propaguja zwiekszenie uzywalnosci energi slonecznej. Juz teraz jesli ktos chce zalozyc panele w swoim domu w USA, rzad zwraca 50% kosztow.
ACAS jest firma inwestycyjna, ktora w zeszlym miesiacy wyplacila diwidents w wysokosci 35%. Jest to firma ktora co roku wyplaca wysokie dividenta i na kilka tygodni przed wyplata akcje ida w gore do 80%. Pozatym jest to firma ktora wciaz ma duzo gotowki by splacac dluznikow na bierzaco. Jej obecne problemy wiaza sie z zalamania rynku w USA a nie ze zlej polotyki investycyjnej, jak zreszta wiekszosci firm na wallstreet.
|
|
Dzieki Watchdog, nieobrazam sie , przeciwnie, jestem ci wdzieczny za zwrocenie mi uwagi. Staram sie pisac po polsku najlepiej jak umiem. Mieszkam w USA i nieuzywam polskiego na codzien stad moje braki i bledy.
|
|
Akcje na ktore warto zwrocic uwage na dzisiaj to: AEO, planuja oglosic dzis raport zarobkow w wysokosci +0.14 na akcje JCG, planuja oglosic dzis raport zarobkow w wysokosci +0.15 na akcje MRVL, planuja oglosic dzis raport zarobkow w wysokosci +0.14 na akcje NOVL, planuja oglosic dzis raport zarobkow w wysokosci +0.07 na akcje ACAS, oglosili ze sprzedaja czesc slabych investycji w wysokosci 1.5 billiona dollarow by splacic czesc kredytobiorcow DD,
Akcje ktore warto kupic na dluzsza mete i ktore moga przynies zysk po paru miesiacach to: ACAS CSIQ FSLR Powodzenia
|
|
Mam dla was dobre wiesci!!!! Jestem w trakcie tworzenia strony do grania na gieldzie w USA. Prowizje sa duzo mniejsze niz obecne bo $10 za tranzakcje, mozna robic tranzakcje 24 godziny na dobe, ja dostarczam duzo informacji na temak roznych spolek i firm, oraz o akcjiach ktore moga pojsc w gore. Minimum do grania jest jedynie $1000. Lecz zanim ta strona powstanie i chcielybyscie sprobowac swojego szczescia, mozecie zagrac na niby. Powiedzmy ze macie do dyspozycji $10,000. Sprobujcie swojego szczescia i przetestujcie moje przepowiednie. Kto jest zainteresowany prosze o e-mail, bym mogl przeslac wam informacjie o goracych akcjiach i dobrych investycjiach. Jako ze sa to fikcyjne pieniadze i caly moj service jest darmowy, bede sie ograniczal tylko do najwazniejszych informacji. Wiec zacznijmy zabawe, na koniec kazdego miesiaca dam wam znac kto zarobil najwiecej. Zainteresowanych prosze o kontakt: marcinwk21@yahoo.com Pozdrawiam Marcin
|
|