Temat:
VRG
Abner1984 napisał(a):a ktoś orientuje sie jaki ruch panował w sklepach w ostatnich 14 dniach? Vistula miała promocje -50% dla stałych klientów... Lekkie sprostowanie, promocja DO -50%. Niestety mojej rozmiarówki nie było, ale w lutym powinni dać nową promocję może nawet do -70 proc. Ruch? Cóż niewielki jak na galerie handlowe, które zwiedzałem (Śląsk). Natomiast b. mile zaskakuje rosnące zainteresowanie W.Krukiem, choć wydaje mi się, że nowa kolekcja Biała Baśń nie wpłynęła znacząco na sprzedaż. Myślę, że ruch w górę pojawi się w okolicach publikacji raportu... ale nowości to ja przecież nie odkryłem
|
Temat:
VRG
ynwestor napisał(a):W piątek w Galerii Arkady we Wrocławiu salon Vistuli był zamknięty z powodu awarii systemu.  kliknij, aby powiększyć kliknij, aby powiększyćZdjęcia słabej jakości niestety  Uczciwie jednak przyznam, że salon Wólczanki, który jest naprzeciwko, pracował normalnie (choć ekspedientki wyraźnie się nudziły). Podobna sytuacja miała miejsce w Galerii Jurajskiej w Częstochowie, z tym, że tam zamknięto w tym samym czasie Vistulę, Wolczankę i Kruka. Niestety nie dysponuję zdjęciami, ale z informacji wiem, że w zamknięciu owych punktów handlowych uczestniczyła ochrona obiektu. Pogłoski mówią, że VST nie zapłaciła na czas za wynajem i stąd to całe zamieszanie. Osobiście stawiam na VST i myślę, że Q4 będzie pomyślny - głównie za sprawą Kruka, który ciągnie całą grupę. Choć i w Kruku zdarzają się wpadki. Kupiona małżonce błyskotka była reklamowana już dwa razy. Do tej pory nigdy się to nie zdażało. Ale nie zamierzam od razu przechodzić do konkurencji. Jednak jakieś przywiązanie do marki jest.
|