PARTNER SERWISU
tdvibhgu
loukas12

loukas12

Ostatnie 10 wpisów
ja tez nie koniecznie mam racje ale poziom 2,26 -2,24 jest juz trzeci raz nie do przebicia w doł moze dlatego ze za male zainteresowanie i maly obrot albo poprostu koniec z tym spadaniem tak czy inaczej wg mnie jesli zejdzie ponizej tych poziomow to faktycznie na dno jeszcze poczekamy jesli nie zejdzie dzis lub jutro to mysle ze powinien zmienic sie ten trend.

paya napisał(a):
O jakim wsparciu mowa, bo obawiam się, że na dno to jeszcze trochę poczekamy

dlaczego uwazasz ze na dno jeszcze poczekamy?

ja mysle ze jesli cena nie zejdzie dzis ponizej 2,24 to jest spora szansa na zakonczenie tych spadkow.

wyglada na to ze zostal obroniony poziom wsparcia(przynajmniej narazie)jesli uda sie przebic 2,35-2,41 jest szansa na zmiane trendu.Think

Dziekuje za info. Pozdrawiam.

kraff napisał(a):
Witam Wszystkich, na wstepie chcialem podziekowac za pilnowanie porzadku - bo zrobilo sie juz malo kulturalnie! Ale na szczescie jest tu PROFESJONALISTA - Watchdog - tyle tytulem wstepu;)
Co do walora - ciekawa dzisiaj sesja - wolumen gigantyczny ponad 5mln. Jak wiemy nie wszyscy wyszli z papiera w tym grubasy, a co za tym idzie bedzie jeszcze ladnie bujalo! Mysle, ze jutro na open zjazd w okolice 1.20 i nastepnie bedziemy juz odbijac. Motorem moze byc spekulacja pod zlozenie zazalenie.

Jaki jest czas na zlozenie odwołania od wyroku sadu?

qBartek napisał(a):
mino napisał(a):
Śmieszny jest ten artykuł w PB tak jak i cały portal.Pani w sądzie powiedziala ze wyrok ogłoszona o 13.00. A to że Tony jest lepiej poinformowany od PB to świadczy o tym jak marny jest ten portal PB. Posiedzenie moze było jawne ale ogłoszenie nie, więc o 13:01 mozna było się tego dowiedzieć. A ze w PB pracują gamonie to juz ich sprawa i teraz bedą zwalać na przeciek. Tony jesteśking SZACUNEK

Jestem tego samego zdania. Nieudacznicy z PB próbują teraz szukać winnych, a tymczasem okazało się, że najprostsze rozwiązania (zwykły telefon) są najskuteczniejsze.

I jeszcze jedno.

Ten post:
Tony napisał(a):
Do Pana Abc, Nocnego i reszty
uciekajcie jest likwidacjajeśli nie wierzycie dzwońcie do sądu w Bielsko Białej podaję numer 334997963

przejdzie do historii całego portalu.

Dzięki tym paru słowom setki tysięcy (może nawet miliony) PLN pozostały w kieszeniach czytelników StockWatcha.

Wiesz tony SZACUN dla ciebie ze jestes konkretny gosc bo nie kazdego stac na takie info.

druga sprawa ze zal mi tych matolkow np. z PB ze szukaja winnych i zamiast troche sie zainteresowac i zadbac o swoje to maja pretensje do calego swiata ze "pani w sadzie....." zalosne!!!!

Nie udzielalem sie na forum ale sledzilem praktycznie kazdy zapis dotyczacy techmexa dzis wyszedlem z akcji gratuluje wszystkim ktorzy zarobili na tych papierach a tym ktorym sie nie udalo zycze powodzenia sam myslalem ze bedzie duzo lepiej i ze bedzie inna decyzja sadu ale coz taki jest nasz kraj. to by bylo na tyle jesli chodzi o techmex pozdro.

schirru napisał(a):
Przyuczony ostatnimi scenariuszami dzis zarobilem jakies 10% Shhh
Wywalam i bez nerwow dalej czekam na decyzje...

nie neguje grania na zmianach ceny w ciagu dnia ale widac ze coraz wiecej graczy chce to wykorzystac a przy takich ilosciach akcji przy podbitkach na gornym poziomie sprzedaje tylko nie wielka czesc graczy reszta probujac sprzedac zaniza kurs poczy odkupuje ponownie z jednej strony to dzila na niekorzysc ale gdy zaczyna rosnac to ci ktorzy sprzedali nizej kupuja znow i podbijaja cene wiec raczej nie ma sensu taki handel liczy sie przeciez efekt koncowy no chyba ze nie mam racji.

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 5 lipca 2015 03:17:05
Liczba wpisów: 8
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,283 sek.

kquekkzu
mwatthfc
eblceumq
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +76 138,84 zł +380,69% 96 138,84 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
kzdmywml
axzhnivy
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat