Temat:
TECHMEX
A mi sie wydaje ze nie mozna mowic ze 13-17 % wzrost ma znaczenie wylacznie dla day traiderow. TO zwykle uogolnienie a na gieldzie nie am uogólnien ale sa suche fakty.
|
Temat:
TECHMEX
po co teorie spiskowe?jakby chcial zanizyc to by wysypal z 30 tys akcji i zrobil padake bo opor i popyt jest smieszny.wlasnie jakis fund ma koniec wystawil 45 tys akcji.spadek 9% popyt zaden z rozmow wiec nic nie wynika zadna ciotka wujek menadzerek poinforomowany nie kupuje tyko grubi spuszczaja.zaczynam brac juz leki uspokajace.ta szulernia gorsza jest niz las vegas. na wigu 20 znow goldman wyprawia cuda. wycofuje kase bo ja jestem pokerzysta amator wsrod 2 szulerów ktorych dawno powinni juz pogonic. w basenie nie plywaja juz rybki mneijsze czasem wieksze, z odwiedzajacym z zadka basen rekinem. tu plywa 1 wieloryb ktory walnieciem ogona wyrzuca rybki na trawe zeby zdechly.czy w koncu zrobia wig 30 chociasz troszeczke by to sprailo ze jaks ryba odbila sie od sciany baseni i wpadla do wody a nie na trawnik .czy ten rudzielec w koncu to zrobi czy dalej bedzie siedzial w kieszeni wielorybicha?????????????????
|