Temat:
TECHMEX
misek napisał(a):siddhartha napisał(a):Taurus80 napisał(a):misek napisał(a):przepraszam, że mało merytorycznie, ale polecam Wam lekturę tych wpisów na ukochanym forum bankier.pl (z cyku "jak należy nie robić") www.bankier.pl/forum/temat_czy... Ale mnie gosc rozbawil  mysle ze nastaje czas zwijania manatkow :) A swoja droga macie odpowiedz kto kupowal, Leszcze za kredyt z Providenta idac dalej tym tropem za chwile sie okaze ze provident jest wiekszosciowym akcjonariuszem :P ee to jakas prowokacja z tym providentem...nic nie znaczacy epizod najwyzej reka do gory kto probowal dzisiaj zlapac akcje TEXA ze zleceniem SL ja wlazłem lekko po 1,55, SL chwyciło na 1,45 i dobrze... będę nadal bacznie obserwował... no wlasnie... zmierzam do tego, ze dzisiejszy obrot mogl miec taka prozaiczna geneze...a wiec gracze sklonni podjac ryzyko gry z okreslona z gory akceptowana strata bo w teorie spiskowe trudno mi uwierzyc
|
Temat:
TECHMEX
Taurus80 napisał(a):misek napisał(a):przepraszam, że mało merytorycznie, ale polecam Wam lekturę tych wpisów na ukochanym forum bankier.pl (z cyku "jak należy nie robić") www.bankier.pl/forum/temat_czy... Ale mnie gosc rozbawil  mysle ze nastaje czas zwijania manatkow :) A swoja droga macie odpowiedz kto kupowal, Leszcze za kredyt z Providenta idac dalej tym tropem za chwile sie okaze ze provident jest wiekszosciowym akcjonariuszem :P ee to jakas prowokacja z tym providentem...nic nie znaczacy epizod najwyzej reka do gory kto probowal dzisiaj zlapac akcje TEXA ze zleceniem SL
|