PARTNER SERWISU
tvxkawtq
ulisses82

ulisses82

Ostatnie 10 wpisów
możecie sprzedawać akcje serii C? jakie one mają oznaczenie bo coś mi sie nie zgadza na rachunku w kontekście pojawiających się komunikatów.

W odniesieniu do tej spółki aż ciśnie się powiedzieć, że im lepiej tym gorzej- te kilka słów najlepiej oddaje sytuacje na walorze w ostatnim czasie...

Tak jak pisałem przetargu nie będzie, bo prawdopodobnie będzie układ, dzisiaj IGR złożył poprawiony wniosek o zmianę na upadłość z możliwością zawarcia układu a jutro bank powie BE i klepnie pięknie warunki, które zapewne będą dużo lepsze. BRE gra va banque i myślę ze swój cel osiągnie, w sumie trafiła kosa na kamień inaczej tego nie można nazwać.
Co myślicie?

Weź pod uwagę, iże jest to cena wywoławcza, biorąc pod uwagę fakt że nabywca nabywa spólkę wolną od zobowiązań powyższa cena jest smiesznie niska, jak dla mnie bardzo fajna gra się tutaj szykuje...zdroworozsądkowo podchodząc do tematu myślę że Oferentów będzie sporo i wybiorą najwyższą ofertę, jedyne kryterium cena...ale mimo wszystko bank chyba nie odzyska tych 100 baniem, wiec zapis o możliwości odstapienia o przetargu może tutaj jeszcze zostać wykorzystany...

Po aferze na wątku CIA gdzie też pewna poufna informacja została ujawniona drogą telefoniczną dla weryfikacji faktów na temat igr, podrzucam zaczerpnięte z innych grup dyskusyjnych namiary na sąd:
Tel. do Sądu 224400392 nr. syg. 10GUP81/10
Można indywidualnie zweryfikować w/w info.

Potwierdzam fakt sprzedaży igr, sam dzwoniłem do sądu i pan uprzejmie poinformował że sąd zatwierdził sprzedaż firmy, co to dla nas oznacza? nie jestem specem od prawa upadłościowego ale chyba pozostaniemy na giełdzie:)

Na bankierze chodzą ploty, iż w sądzie jest pismo zarówno Harcerza jak i z BRE Banku, czy faktycznie tak jest jak piszą nie weryfikowałem...może coś się tutaj jeszcze wydarzy, tak bez podbitki IGR skonczyłby żywot na GPW, mało prawdopodobne...liczę na zarobek:)

Oto rekomendacja na którą się powoływałem:
forsal.pl/artykuly/480383,hydr...
pełnej treści nie znalazłem tylko meritum sprawy

Sprawdza się scenariusz z rekomendacji? czy może umiejętne zbieranie taniego papiera przed wybiciem?

Jak myślicie jest tutaj jeszcze szansa na jakieś odreagowanie po tych spadkach? wiadomo na jednolitych łatwo o duże manipulacje kursem tylko zastanwiam się czy w górę także...

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 24 lipca 2020 18:18:17
Liczba wpisów: 12
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,214 sek.

jvutighq
nbwpdera
phrymlhg
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
huyugqvk
ntqeryzo
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat