A nie jak 1.32? Ja sprzedałem akcje i dokupiłem trochę PP, zobaczymy co z tego wyjdzie.
|
No to jutro PP wchodzi do gry. U mnie na koncie maklerskim pokazuje 1 PP w cenie 8pln. Jak obstawiacie jutrzejsze otwarcie? Przy cenie 8pln za PP zysk na Boryszewie wyjdzie mi ponad dwukrotny, ale jeszcze nie wiem co z tym fantem począć.
Chciałbym jeszcze raz podziękować Tym, którzy parę tygodni temu męczyli się z naszymi pytaniami.
|
Temat:
BORYSZEW
busz napisał(a):Masz czekać, aż pojawią Ci się na koncie pp - prawa poboru. Potem będzie ogłoszony termin do kiedy masz je opłacić - razem 645,50 zł. Potem około marca zamiast pp będziesz miał PDA - prawo do akcji. A jeszcze później PDA zamieni się w akcje. Na końcu będzie miał razem 7746 akcji borka.
Jak nie chcesz czekać do akcji to będziesz mógł sprzedać pp albo pda jak będą notowane. Dzięki stary :) Teraz tylko czekać na to PP.
|
Temat:
BORYSZEW
Witam,
mam problem. Wiem, wiem co zaraz napiszecie, ale jestem blady w temacie. Kupiłem 1291 akcji po sredniej cenie 4,90pln. Według tego obecnego kursu mam 1291 akcji za łącznie 1482pln. Co mam teraz robić? Kiedy będzie ta nowa emisja i co wtedy mam kupić? Dzięki za pomoc, jak narazie mam niezły koklusz w głowie.
|