Temat:
ATONHT
Nasdaq napisał(a):Wszystko fajnie,tylko ,że kurs wzrósł już tak dużo,że trochę strach wejść,żałuję ,że nie wszedłem wcześniej,niektórzy zarobili fortunę... Jaki strach, o czym Ty piszesz?.Ja już też wątpiłem ,ale teraz taka szansa na wybicie z tej kiszonki że ho ho ho.Ja sprzedałem Atona na zakup TAURONA ale po tych info.(i dzisiaj wywiad prezesa)kupiłem spory pakiecik.Przy okazji ciekaw jestem co o dzisiejszym wywiadzie myśli PATRON forum "mathu".
|
|
Temat:
ATONHT
Jak się powiedziało A trzeba powiedzieć i B , po mimo wszystkiego dalej trzymam. Jest dobrze a będzie lepiej.
|
|
Temat:
ATONHT
mathu napisał(a):No to przygotuj się psychicznie na trzymanie akcji przez następne dwa lata. Albo zrealizuj te kilkadziesiąt procent zysku i oddaj papier silniejszym. Oooooooooo kupe czasu ale być może warto.Więc może zostawię Atonka a przerzucę się na Szar i Plasma ,co Ty myślisz o tym.
|
|
Temat:
ATONHT
Mam taką nadzieje ale jakoś mi się czas ciągnie
|
|
Temat:
ATONHT
mathu napisał(a):czajnik napisał(a):Szwajcarzy chcą mieć wyłączność na sprzedaż w Szwajcarii, spółka prowadzi zaawansowane rozmowy dotyczące sprzedaży technologii do USA i wspomnianej już Szwajcarii. Nic nowego. To wystarczy żeby gawiedź dowiedziała się że wczorajsze info to tylko początek i wywindowała jutro kurs do 10 zł :) Wszystko ładnie wygląda ale gdzie jest to nasze 10zł
|
|
Temat:
ATONHT
Być może ale bądźmy cierpliwi a dotrwamy swojegoooooooooooo
|
|
Temat:
ATONHT
A może to spadek przed wybiciem
|
|
Temat:
ATONHT
Panowie co to się dzieje z naszym batonem?
|
|
Temat:
ATONHT
Czyli idziemy do góry
|
|
Temat:
ATONHT
|
|