Temat:
ATONHT
Witam mam pytanko.
mimo że mam prawo do pp nie widnieją one na moim rachunku maklerskim, pojawiła się dodatkowa zakładka - prawa, ale nie ma pozatym żadnej treści, pojawi sie to w momencie wyjścia nowej emisji akcji czy może skontaktować się z biurem maklerskim??
|
|
Temat:
ATONHT
Nie, nie z forum... Zobaczymy w niedługim czasie co się wydarzy
|
|
Temat:
ATONHT
dopóki nie będzie potwierdzenia nie chce nic pisać. Ale chyba jakiś kontrakcik dochodzi do finiszu
A zatem pomyliłem pojecia nie info tylko "plotka"
|
|
Temat:
ATONHT
I czego sie teraz spodziewać?? Mogą być ładne zyski sądząc po dzisiejszym dniu i infie, albo ludzie zaczną wywalać:/ Licze że pierwszy wariant sie potwierdzi
|
|
mosti napisał(a):życzyłbym sobie aby na przestrzeni miesiąca, bgs dał taki zwrot jak photon od początku lutego do dziś :D Fajne życzenia, życie to nie koncert życzeń ale też bym tak chciał
|
|
Tak jest moda na energie  wystarczy zerknąć na wczorajszy i dzisiejszy kurs ats. 70% w dwa dni... Ale mam przeczucie że na bgs też da sie zarobic
|
|
sam też kupiłem mały pakiecik i bardzo się ciesze ale chyba długo nie bede trzymał bo bardzo ładnie rośnie i szkoda by było stracic
|
|
Mi przykrości nie zrobisz kolego... Łącznie podwoiłem kapitał w miesiąc czasu, a na giełdzie siedze bardzo krótko, Ja jestem z siebie dumny... A wam koledzy życze kokosów
|
|
Kurcze ja też jestem zaskoczony, 90% w niecałego miecha...
|
|
Narazie trzymamy a potem sie zobaczy jak to bedzie... Co do Vedi to głucho wszedzie, cieżko powiedzieć co sie będzie działo.
|
|
Obawiam się że narazie korekty się nie doczekasz.... Wynik przepiękny  kupiłem pakiecik za 2.6 i teraz nie wiem za ile go puścić, tak jak mówiłem trzeba się szykować na jakieś 4zł
|
|
A mi też się wydaje że poziom 4 będzie dla tej spółki idealny, może być jutro mała korekta ale tak pewnie gdzieś do 12.00 a potem skok do góry, jeszcze jakieś 2 tyg. i bedzie ponad 4zł... Oby moje przypuszczenia były trafne
|
|