PARTNER SERWISU
rzvmchtw
Rafix86

Rafix86

Ostatnie 10 wpisów
Witam mam pytanko.

mimo że mam prawo do pp nie widnieją one na moim rachunku maklerskim, pojawiła się dodatkowa zakładka - prawa, ale nie ma pozatym żadnej treści, pojawi sie to w momencie wyjścia nowej emisji akcji czy może skontaktować się z biurem maklerskim??

Nie, nie z forum... Zobaczymy w niedługim czasie co się wydarzy

dopóki nie będzie potwierdzenia nie chce nic pisać. Ale chyba jakiś kontrakcik dochodzi do finiszu

A zatem pomyliłem pojecia
nie info tylko "plotka"

I czego sie teraz spodziewać?? Mogą być ładne zyski sądząc po dzisiejszym dniu i infie, albo ludzie zaczną wywalać:/ Think

Licze że pierwszy wariant sie potwierdziPray

mosti napisał(a):
życzyłbym sobie aby na przestrzeni miesiąca, bgs dał taki zwrot jak photon od początku lutego do dziś :D

Fajne życzenia, życie to nie koncert życzeń ale też bym tak chciałthumbright

Tak jest moda na energie 3some wystarczy zerknąć na wczorajszy i dzisiejszy kurs ats. 70% w dwa dni... Ale mam przeczucie że na bgs też da sie zarobicShhh

sam też kupiłem mały pakiecik i bardzo się ciesze ale chyba długo nie bede trzymał bo bardzo ładnie rośnie i szkoda by było stracic
salute

Mi przykrości nie zrobisz kolego... Łącznie podwoiłem kapitał w miesiąc czasu, a na giełdzie siedze bardzo krótko, Ja jestem z siebie dumny... A wam koledzy życze kokosówsalute

Kurcze ja też jestem zaskoczony, 90% w niecałego miecha...

Narazie trzymamy a potem sie zobaczy jak to bedzie... Co do Vedi to głucho wszedzie, cieżko powiedzieć co sie będzie działo.

Obawiam się że narazie korekty się nie doczekasz.... Wynik przepięknythumbright kupiłem pakiecik za 2.6 i teraz nie wiem za ile go puścić, tak jak mówiłem trzeba się szykować na jakieś 4złlove4

A mi też się wydaje że poziom 4 będzie dla tej spółki idealny, może być jutro mała korekta ale tak pewnie gdzieś do 12.00 a potem skok do góry, jeszcze jakieś 2 tyg. i bedzie ponad 4zł... Oby moje przypuszczenia były trafnePray

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 11 czerwca 2010 15:45:06
Liczba wpisów: 13
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,226 sek.

veunvfnd
oezvlhay
tupwcpgg
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
febyevhl
trrdrwyr
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat