PARTNER SERWISU
xiyyweqa
Greg99

Greg99

Ostatnie 10 wpisów
Dla mnie raport lipa, nic specyjalnego. Jeszcze do tego Opach chce wprowadzic spolki zalezne na gielde, to widze Mostostal pozniej 1 zeta.

Nie chce Cie dolowac, ale napewno nigdy nie wroci na 100 zeta, spolka jest za droga, kontraktow coraz mniej, nawet jak cos sie ruszy w energetyce, to na rynku krajowym jest cholerna konkurencja. Dziwie sie ze mali gracze jak Ty wchodzili pod diwidende, bo sie nie oplacalo chyba ze Ci sie uda odrobic na czyms innym , powodzenia.

Bardzo ciekawa pewnie akcje spadna, bo co moze dobrego wymyslic Wasacz i wloskie ugrupowanie mafijne :)

Wloska mafia cos kombinuje z Wasaczem.

Stalexport zwołał na 4 kwietnia WZA, projekty uchwał przewidują obniżenie wartości nominalnej akcji w celu pokrycia strat z lat ubiegłych.

"Uważamy, że najrozsądniejszym sposobem na pokrycie strat z lat ubiegłych jest obniżenie wartości nominalnej akcji. W ten sposób otworzymy sobie drogę do wypłaty dywidendy

Nie mysle zeby w spolce bylo zle, spoleczko powinna kosztowac 2 zeta.
Mi sie wydaje ze ktos ostro gra na spadki na niej.

Ceny Miedzi zanurkuja, jestem zdziwiony ze KGHM sie trzyma na 100 zeta.
W Kanadzie spolki leca w dol i to ostro o podobnym profilu.

J jeszcze jedno wszedl wloski fundusz do Stalka, moim zdaniem nie na darmo.

Ja osobiscie na miejscu wlochow wchlonolbym Stalka , maja dobra okazje:).Spolka jest bardzo tania, podobne spoleczki zarabija ladna kase w Usa i Kanadzie i nie tylko.
Nie wiem jakie sa zamiary wlochow ale przez ten czas nic ciekawego nie zrobili dla drobnych akcjonariuszy.Oczywiscie ze wartosc ksiegowa spadla bo teraz nie wiadomo ile warta jest koncesja na autostrade.

Wklejka

Umowa Koncesyjna, której stron jest Stalexport Autostrada Małopolska S.A. spełnia
przesłanki zastosowania modelu wartoci niematerialnej
Zmiana w polityce rachunkowoci została zastosowana prospektywnie i nie miała wpływu na dane finansowe

Grupy za okres od 1 stycznia do 31 marca 2010 r. tj. za okres, w którym znowelizowane standardy s
stosowane po raz pierwszy.

Infrastruktura mieszczca si w zakresie interpretacji nie jest ujmowana jako rzeczowe aktywa trwałe
koncesjobiorcy, ponieważ umowa na usługi nie przenosi na koncesjobiorc prawa do kontrolowania
użytkowania infrastruktury wykorzystywanej do wiadczenia usług użyteczności publicznej. Koncesjobiorca
ma dostp do eksploatacji infrastruktury w celu wiadczenia usługi użyteczności publicznej w imieniu
koncesjodawcy zgodnie z warunkami okrelonymi w kontrakcie.

Umowa Koncesyjna, której stron jest Stalexport Autostrada Małopolska S.A. spełnia
przesłanki zastosowania modelu wartoci niematerialnej

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 2 września 2011 03:33:30
Liczba wpisów: 10
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,322 sek.

mztmhpyu
clpgpmxp
pcaoswxw
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +76 430,89 zł +382,15% 96 430,89 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
anarhlha
dqqzncqo
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat