jacenty70 napisał(a):Nestor napisał(a): Przyznam ze obudzilem sie z reka w nocniku, i wahalem sie wejsc za 2.15-2.20, a potem jeszcze raz przy 2.45 Miałem podobną sytuację, ustawiłem przy ostatniej korekcie 2,10 i czekałem. Ostatecznie wszedłem za 2,31 i przesuwam powoli lossa. Teraz trzeba chyba wchodzić przynajmniej trzema paczkami aby rozłożyć ryzyko. Chociaż myślę że jeszcze max 2 sesje i będzie korekta. Zobaczymy co pokaże poniedziałek, ja wszedłem przy 2.15, wyszedłem przy 2.80. Czułem za bezpieczne wycofać się - głównie dlatego, że nie wiem co dalej będzie z kursem. Teraz sobie czekam i obserwuje, zobaczymy w poniedziałek czy dobrze zrobiłem czy nie. Jeżeli będzie korekta i potencjał może znów wejdę w Boryszew. BTW: Witam na forum, mam nadzieje, ze będę miał okazje częściej coś się udzielać / czytać na tym forum. Zobaczymy co rynek pokaże ;)) - Zacząłem grać miesiąc temu także dużo emocji, dobrych jak i złych chwil przedemną - oby było więcej dobrych. WD - całkiem przyjemny/przyjazny i funkcjonalny serwis udało się stworzyć. Gratuluje :)
|