Temat:
ASTRO
jutro walne - ktoś trzyma akcje na poziomie 4-4,3 i nie chce popuścić
wziąłem astro jako długoterminową inwestycję, ale to moja pierwsza ;p więc nie potrafię zapomnieć i patrzeć na kurs raz na tydzień ;]
|
|
Temat:
ASTRO
za parkietem: www.parkiet.com/forum/viewtopi...Cytat:ilość akcji wystawionych na sprzedaż: 12.582 mediana ceny "wszystkich" akcji na S: 6,00pln średnia cena 1 akcji na S: 14,46pln mediana wartości "wszystkich" akcji na S: 4.825,00pln średnia wartość 1 akcji na S: 17,31pln liczba wystawionych na sprzedaż akcji jest całkiem ładna - ciekawe jak wielu zrealizuje 100% zysku na poziomie 7-8pln? co sądzicie o przejściu na ciągłe? czy też obawiacie się spadku wartości przez zwiększenie ruchu?
|
|
Temat:
WINVEST
IGROUP jest na 2 fixach ;p
|
|
Temat:
WINVEST
www.igroup.pl/relacje_inwestor...Cytat:Temat: Otrzymanie przez Internet Group S.A. oświadczenia do listu intencyjnego
Inwestor oświadcza iż w związku z Listem Intencyjnym zawartym dnia 8 listopada 2010 r. pomiędzy LST CAPITAL S.A. (dalej: Inwestor) a Internet Group S.A. w upadłości likwidacyjnej (dalej: Spółka) oraz w wyniku rozmów, jakie podjęte zostały na jego kanwie, wyraża zainteresowanie wydzierżawieniem przedsiębiorstwa Internet Group S.A., za czynsz, którego wysokość zostanie ustalona w toku dalszych rozmów. LST CAPITAL SA oczekuje, iż w umowie dzierżawy zagwarantowane zostanie prawo pierwokupu przedsiębiorstwa Spółki.
LST CAPITAL SA proponuje, by czas dzierżawy był oznaczony do momentu zawarcia przez Inwestora i Spółkę umowy sprzedaży, której przedmiotem będzie przedmiot umowy dzierżawy. LST CAPITAL SA liczy, iż rozmowy na temat dzierżawy przedsiębiorstwa zostaną podjęte bez zbędnej zwłoki. czyżby licytacja?
|
|
Temat:
VISION
coś mi się zdaje, że już po 9 nie kupie
|
|
na kupnie wisi 723109 po 12gr - kto chciałby tyle teraz kupować? czy to zapowiedź kolejnych wzrostów (jak dla mnie lekkie "wyciąganie" kursu)
|
|