|
|
to jest przejście podziemne przy trasie Łazienkowskiej? :D
|
|
jak mówiłem słabo się znam :> masz rację ze umieściłem złą chorągiewkę, powinna być taka jak rys. 2  kliknij, aby powiększyć
|
|
Witam Ciekawe czy Kazik dobrze przewidział, ja kiepsko sie znam... ale wygląda podobnie, pozwoliłem przygotować sobie screena, a co Wy o tym myslicie?  kliknij, aby powiększyć
|
|
cegielka napisał(a):Mają być lepsi, a na pewno będą szybciej będa na półkach. Pocichutku, pomalutku bez naganiaczy (redaktora Hirscha) wezmą kawał tortu. Dla spółki liczy sie cash flow, dla spekulantów kurs. archiwum.parkiet.com/artykul/6...:_Bulletstorm_zamierza_pobic_Wiedzmina.html Ten Bulletstorm może i będzie dobry, ale to gra zupełnie innego rodzaju trochę jak Duke Nukem, albo Serious Sam :> gracze czekają na Wiedźmina2, grę pewnie będzie można przejść w 6-10 godzin, co w przypadku W2 będzie mało realne. Nie można ich porównać... to tak jakbyś chciał kupić Mercedesa, a Kawasaki wciskałby Ci motor przekonując, że spełnia warunki samochodu. poniżej link do filmiku z gierki www.youtube.com/watch?v=Ty1H29...
|
|
Temat:
BORYSZEW
w PKO SA bez problemu zapisałem się na akcję Mam pytanko do tych co wchodzili w poprzednią emisję Borka, po ile akcji -/+ było przydzielone w dodatkowym zapisie, to kwestia 10, 100 czy 1000 akcji? Zdaje sobie sprawę, że teraz może być zupełnie inaczej, ale jestem ciekawy...
|
|
Temat:
BORYSZEW
hehhe, ale mnie babka zdziwiła z Pekao SA zadzwoniła z informacją ze mam PP, ze są już notowane... od kiedy do kiedy można się zapisać a na koniec życzyla miłego dnia :D w szoku... tylko w pekao są takie opcje?
|
|
Temat:
BORYSZEW
A czy ktoś może się już zapisać na nowe akcję? U mnie nadal pusto
|
|
Temat:
BORYSZEW
ktoś wie kiedy zapis na akcje pojawi się w zleceniach?? bo nie chciałbym tego przegapić
|
|
Temat:
BORYSZEW
mój pakiet jest stosunkowo nieduży :> dopiero zaczynam i się uczę, więc nawet jak "kilka" akcji wpadnie, to zawsze coś
|
|
Temat:
BORYSZEW
A mnie męczy jedno pytanko, znowu... Słyszałem, że można się zapisać na dodatkowe akcję z tytułu PP oprócz tych, które przysługują mi za akcję, które miałem na zakończenie sesji 5.10.2010 Jeśli będą to są one rozdzielane pomiędzy wszystkich, którzy się zapisali. Moje pytanko... Te dodatkowe też będą po 10gr czy? Fajnie by było...
|
|
Temat:
BORYSZEW
sesja się skonczyła a u mnie dalej nic Style czy to ma się pojawić w zakładce "nowe emisje/prawa lub oferta publiczna" ???
|
|
Temat:
BORYSZEW
ok, mam w PKO SA. Już myślałem, że o mnie zapomnieli.
|
|
Temat:
BORYSZEW
pojawiły się komuś na koncie PP ??? u mnie nadal pusto...
|
|
Temat:
BORYSZEW
Cytat:No dobra.. zeby nie bylo, ze nikt nie chce pomoc w biedzie... Dzięki wielkie, teraz jest już dla mnie wszystko jasne.
|
|
Temat:
BORYSZEW
dla pewności... mam akcje dziś w portfelu, a jutro dopiero będę mógł kupić akcje PP ? jak złożyć na nie zlecenie? pojawią się akcje np. 'BORYSZEW PP' i kupuje je normalnie tak jak inne akcje?
|
|
Temat:
BORYSZEW
Witam wszystkich
Od dłuższego czasu czytam to forum :D można powiedzieć, że dopiero zaczynam z borkiem, a nawet dziś założyłem sobie tu konto... Wiem że późno, ale nie kupiłem dużo akcji :> dziś załadowałem wagon na FULL przy 4,30 no i zobaczymy :D pomyślnych wiatrów!
|
|