qvowvnwf
Advertisement
PARTNER SERWISU
irkxxqzl
looker

looker

Ostatnie 10 wpisów
No i kurs dalej krąży wokół 5 zł:) Jakieś prognozy co do millenium? Dzisiaj kilka razy ktoś podbierał po 5zł spore pakieciki. Chciałem spytać doświadczonych forumowiczów jak zapatrujecie się na tą spółeczke przez kolejne kilka miesięcy? Oraz na trwalsze oddalenie się od 5zł w góre?

plynacyzrynkiem napisał(a):
oczekiwalbym ataku na 4,15 (i tam widze lokalne wsparcie)
Mógłbyś wyjaśnić dlaczego oczekujesz testowania 4,15? Wg mnie kurs konsolidował się przez ostatni tydzień minimalnie na plus bądź minus przy słabych obrotach. Dodatkowo na wykresie utworzyła się chorągiewka podobnie jak po przebiciu 3 zł:) Moim zdaniem ważne jest teraz wybicie górą lub dołem ale biorąc pod uwage zbliżające się pp wydaje mi się ze wybicie nastąpi górą i kurs będzie zwyżkował właśnie pod pp tak jak to miało miejsce przed poprzednią emisją:) Ale jestem ciekaw waszych opinii:)

Patrząc na wykres to jakaś większa korekta aż się prosiła po takich wzrostach:)Więc można to potraktować jako przystanek. Z drugiej strony niezła panika była na fixingu, realizowanie zysku i wyraźny spadek kursu. Poniedziałek pokaże czy to tylko przystanek czy głębsza korekta:)

No i dalej stoimy w miejscu:) Drugi dzień z rzędu na małym plusie przy dużo niższych obrotach. Można powiedzieć że buduje się grunt pod jakieś większe wybicie ale potrzeba impulsu bo przy tak mizernych obrotach nie ma szans. Trzeba być cierpliwym i czekać na jakiś mocniejszy ruch. Dla mnie główne wsparcie to 4,44 no i psychologiczne 4,5 ale na razie sytuacja jest pozytywna:)No może słabszy obrót troche martwić ale to jak pokazuje wykres było wcześniej poprzedzeniem mocnego wybicia:)

4,7 to dobre zamknięcie:) Dzisiaj kurs potestował 4,5 ale odbił się w górę przy zwiększonych obrotach. Zamknięcie powyżej dołka z przed roku 4,57 no i co najważniejsze ostatniego dołka 4,44. Wracamy do poziomu konsolidacji i moim zdaniem kurs ubija sobie grunt pod dalsze wzrosty podobnie jak to było po przebiciu 3 zł. Tak to widze ale jestem ciekaw opinii doświadczonych forumowiczów:)

Klincewicz napisał(a):

Im dluzej bedziemy w konsolidacji tkwic tym wieksze potencjalne wybicie w gore.

Ja bym się przychylił do tej teorii. Utknęliśmy na jakiś czas, mamy konsolidację przy małych jak na borka obrotach więc nie ma paniki;]Patrząc na wykres można sie pokusić o stwierdzenie że mamy podobną konsolidacje jak po przebiciu 3zł, kurs też utknął przy słabych obrotach, po czym mocno się wybił. Jak narazie nie ma siły żeby coś szarpnąć w góre, może rynek czeka na jakieś szczegóły odnośnie ewentualnego przejęcia cabletra;] Mamy wsparcie w okolicy ostatniego dołka 4,41zł jak przebijemy ten poziom w dół to wtedy może być to poważny negatywny sygnał;]

Jeśli chodzi o wskaźniki to masz racje po ostatniej drobnej korekcie wskaźniki się nieco schłodziły, ale niepokoi mnie właśnie tworzący się podwójny szczyt i dywergencja na niektórych wskaźnikach...ale to jest borek tutaj nie zawsze AT się sprawdza bardziej fundamenty odgrywają dużą rolę:) Może mamy teraz scenariusz małej konsolidacji w oczekiwaniu na jakieś info?może właśnie na temat nowego przejęcia:) Poprzednie duże wybicia w górę były poprzedzone znacznym spadkiem wolumenu:)Więc może przed emisją ruszymy jeszcze ostro w górę:)Czas pokaże, teraz czekamy na dzisiejsze zamknięcie:) A co do pseudo day traderów to masz racje jak czasem sie czyta takie posty jak to oni wszystkich obrażają bo kupili jakąś spółkę i ona jest najlepsza to aż żal takich ludzi...

broker_ns napisał(a):
Jeżeli dzisiaj nie spróbujemy w końcówce sesji zaatakować to jestem pesymistycznie nastawiony na kolejny tydzień.

Zgadzam się z kolegą broker_ns:) Niebezpiecznie nam sie tworzy podwójny szczyt, dodatkowo słabe obroty dzisiaj jak na borka, jeśli pod koniec sesji nie ruszymy w góre to przyszły tydzień faktycznie może być nieciekawy;]

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 6 lipca 2011 20:17:13
Liczba wpisów: 11
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,221 sek.

neiudwny
ypjjscxb
Prezentacja inwestorska Grupy Klepsydra - 11 września 2025 r.
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +77 732,61 zł +388,66% 97 732,61 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
xdlkpnvj
cyhcbobv
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat