PARTNER SERWISU
owlqzhvr
kotowskiw

kotowskiw

Ostatnie 10 wpisów
4 grudnia jest pierwszym dniem notowań Apatora po odcięciu dywidendy 0,40 zł. Może do tego czasu kurs trochę drgnie do góry.

O Supermakler mobile już wiem.
Ale mam konto maklerskie w Alior Banku i odpowiada mi ono swoją funkcjonalnością na komputerze oraz wysokością opłat i szukam czegoś właśnie pod tym kontem.

Witam.
Czy może ktoś z Was wie czy na tabletach z systemem Android można zainstalować pełną wersję aplikacji Notowania OnLine3 z Alior Banku. Podejrzewam, że można na takich tabletach instalować tylko aplikację z Google Play. Jeśli jest jednak inaczej to proszę o podanie modelu takiego tabletu. Potrzebny by mi był w pracy aby móc co jakiś czas spojrzeć na notowania i ewentualnie coś kupić/sprzedać , a nie mogę sobie pozwolić zabierać mój domowy laptop do pracy.

Szykuje się╦ kolejna spółka z prawem poboru:
biznes.interia.pl/szukaj/news/...

Napisałem e-maila do ING z zapytaniem co z moimi prawami poboru. Oto Odpowiedź:

"w związku ze zmianami przepisów w KDPW, prawa poboru są księgowane w momencie dopuszczenia ich do obrotu. Na chwile obecną stan praw poboru można zweryfikować na infolinii. Jednak na dniach taka opcja zostanie również udostępniona wszystkim inwestorom.
Pozdrawiam.
....
ING Securites."

I wszystko jasne... Czekamy.

Ja posiadam konto w ING Securites i również zniknęły mi pp Boryszewa.Tak więc jest to błąd kolejnego Domu Maklerskiego.Poczekamy do wtorku i pewnie konieczny będzie telefon do ich biura...

Dziś został podany oficjalny komunikat Walnego Zgromadzenia Akcjonariuszy o emisji akcji z zachowaniem prawa poboru. Dzień ustalenia prawa to 15 luty 2011 r. Za jedną akcje przysługuje 1 prawo poboru uprawniające do objęcia 4 szt. akcji nowej emisji serii C.
Także myślę, że od wtorku kurs akcji zacznie iść dosyć ostro w górę (tak jak było podobnie z Boryszewem, w którym również rządzi Karkosik). Przyszłość pokaże jak będzie faktycznie.

Tak możesz.

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 3 lipca 2020 20:43:52
Liczba wpisów: 10
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,190 sek.

skriihrh
ngoefkbv
ytybfimm
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
fmpkfuri
wapuwelp
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat