ymzsbmcr
Advertisement
PARTNER SERWISU
trkduxvv
sbchp250

sbchp250

Ostatnie 10 wpisów
O tych problemach z aliorem czytalem - przeczytalem najpierw wszystkie tematy dotyczace wyboru DM :)
Mysle ze do tej pory sie juz uporali z tym problemem, jesli nawet nie, to mysle ze nie bede na tyle aktywnym inwestorem zeby mi to przeszkadzalo.

Sa jeszcze jakies powazne minusy aliora biorac pod uwage moje skromne wymagania?
Szczerze mowiac jestem coraz bardziej zdecydowany na Aliora. Ale mimo wszystko pozostaje wrazliwy na wasze wszelkie sugestie.

Troche poczytalem, poki co jestem zdecydowany na Alior, wszystko tam sie wydaje dosc przejrzyste i nie przytlacza ogromem informacji.

Mimo wzystko jutro przejde sie do BZWBK i zapytam czy prowadza bezplatnie tylko w roku zalozenia rachuku. Jesli jest ogolnie bezplatnie to wtedy sie zastanowie czy alior czy BZWBK.

ING ciekawy, ale nie ma oddzialu u mnie w okolicy.

Konto mam w BZWBK, to dla studentow.
Przemysle ten BOS, faktycznie przeciez moge wplacic 5k i wyplacic to co zostanie.
Alior tez mnie kusi, dosc prosto tam wszystko wyglada.

Poki co chce zapisac sie na ten max pakiet gpw, po redukcji i tak pewnie max 2000zł pobiora mi? Brakuje słow :)
Ewentualny zysk nie bedzie duzy, strata pewnie tez. Ryzyko do zaakceptowania, a naucze sie przynajmniej poruszac po gieldzie.

Dziekuje za dotychczasowe wskazowki i czekam na nastepne

Pozdrawiam

Jaki DM mozecie polecic dla studenta z kapitalem na poczatek w okolicach 4000zł?
Z tym ze giedly nie bede sledzil na biezaco. Beda to inwestycje srednio-terminowe.
Zadnych fajerwerkow nie potrzeba.

BZWBK oferuje cos takiego jak mlody rekin, oplaty za prowadzenie sa zerowe przez caly okres prowadzenia rachunku? Czy tylko w roku zalozenia rachunku?

Moze alior? W BOŚ na poczatek trzeba wplacic 5000zł z tego co wyczytalem, wiec raczej odpada. A chcial bym sie zalapac na akcje GPW.

Pozdrawiam

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 23 października 2010 17:27:10
Liczba wpisów: 4
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,224 sek.

orahochd
jyinmqzb
ywdiuhtg
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +76 553,06 zł +382,77% 96 553,06 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
lcamxroi
uccgeoft
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat