Warte odnotowania Zysk netto; 2.391.000,00zł za 2012 r. wobec 813.000,00zł w 2011 roku
|
|
Według mnie w NTT chodzi o coś innego. Tu jest gra o zebranie jak największej ilości akcji po niskiej cenie, wyniki i wykresy nie mają zastosowania.
|
|
Hmm, czyli będzie rosło. Nie, będzie spadało. Też nie, to co będzie. Co to za analiza? hmm
|
|
NTTSYSTEM (NTT): Uchwała Zarządu NTT System S.A. w sprawie nabycia akcji własnych (raport nr 1/2012) 10.01.2012 23:17 Zastanawiam się w jakim celu spółki skupują własne akcje do dalsze odsprzedaży, niby dla zysku hmm. IDM też skupował i sprzedał prezesowi o ile pamiętam ze średnią ceną 2,1 w dniu 30 listopada 2010 r (dużo niżej niż wtedy wartość rynkowa i dużo drożej niż obecna). Wniosek taki, że skup akcji własnych nie zawsze jest dobrą informacją. Trochę namieszałem, proszę o korektę.
|
|
Temat:
NTTSYSTEM
Właściwie czemu nie, rozwodu puki co nie biorę. Trochę się przyzwyczaiłem. Potrzymam, podleczę. Jak wydobrzeje puszczę w świat. Już kiedyś tak się pilśniakową beefsanną zaopiekowałem.
|
|
Temat:
NTTSYSTEM
Ponad miesiąc bez wpisu! Chyba pora zastanowić się co powoduje, że ktoś jest atrakcyjny, a inny nie. Jeżeli chodzi o kobiety to liczy się jak wygląda na zewnątrz, a nie jakie ma wnętrze. W przypadku spółek jest tak samo. Nieprzebojowe, wylęknione miernoty zawsze stały pod ścianą. Giełda równa się spekulacja i tyle. Giełda nie ma nic wspólnego z inwestowaniem.
|
|
|
|
Zastanówmy się czysto hipotetycznie. NTT pokazuje wyniki znacznie lepsze od oczekiwanych. Co się stanie z kursem?
|
|
Czy to nie jest przestępstwo jeżeli spółka nie podała terminów publikacji raportów. Chyba podpierdzieje ich do KNF.
|
|
Temat:
IDMSA
Z humorkiem i na temat. Tylko, że nie my malutkie robaczki decydujemy o kursie. Widocznie tak ma być i oby nie było gorzej.
|
|
Temat:
IDMSA
|
|
Kiedyś w kreskach widzieliśmy wzrosty (wykresik był prawie identyczny przy poziomach ponad 3,5zł), a były bolesne spadki. To tyle.
|
|
Na ogół jest inaczej niż mówią kreski, zobaczymy.
|
|
,a może duda?
|
|