PARTNER SERWISU
biqiyywp
Grizzo

Grizzo

Ostatnie 10 wpisów
47,1 :)

grego01 napisał(a):
@quark

Na dzien dzisiejszy to chyba częśienie dotkneło kurs KOV -inwestorzy boja się wiekszej korekty co do Brunei nic nie wiadomo o częsieniu poniżej link do Aktualnie dotknietych obszarów :earthquake.usgs.gov/earthquake...

hehe za to "częsienie" masz u mnie plusa. Prawie spadłem z krzesła :)

Uważam, że świetną promocję dla KOV jak i samego dr Kulczyka wykonał Forbes w najnowszym raporcie 100 najbogatszych polaków. Kulczyk w rankingu jako nr 1 z obszernym opisem wszystkich prowadzonych inwestycji.

www.forbes.pl/artykuly/sekcje/...

Gorąco proszę Autora o aktualizację skoroszytu.
Pozdrawiam!

Bardzo ważna informacja dla akcjonariuszy min. nowy zarząd, nowa siedziba, nowy zakres działalności a najważniejsze że spółka przenosi się z NC na rynek główny GPW :)

Poniżej link do info z walnego:
www.newconnect.pl/index.php?pa...

[*** moder: usunąłem oklaski, to nie koncert Erosa Ramazotti ***]

Jestem zainteresowany pozyskaniem/nabyciem tego arkusza. Czy jeśli będę posiadał konto premium to prześlecie mi arkusz? Pozdrawiam.

Mikeegoo dzięki za wklejenie linku do tematu. Jestem nowy na SW więc nie oczekujcie, że wiem co było napisane kiedyś :) Pozdrawiam!

Ktoś powinien raz a porządnie wyjaśnić w jak najbardziej łopatologiczny sposób zjawisko związane z emisją nowych akcji przez spółki np. właśnie na przykładzie boryszewa. Wielu się jeszcze w tym gubi. To dobry czas na wytłumaczenie tego zagadnienia.

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 27 kwietnia 2012 11:52:49
Liczba wpisów: 8
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,298 sek.

niizfogp
omarddkw
cxnlylhb
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +76 827,68 zł +384,14% 96 827,68 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
dzzhbgjg
cysdlwkf
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat