47,1 :)
|
|
Temat:
SERINUS
grego01 napisał(a):@quark Na dzien dzisiejszy to chyba częśienie dotkneło kurs KOV -inwestorzy boja się wiekszej korekty co do Brunei nic nie wiadomo o częsieniu poniżej link do Aktualnie dotknietych obszarów : earthquake.usgs.gov/earthquake... hehe za to "częsienie" masz u mnie plusa. Prawie spadłem z krzesła :)
|
|
Temat:
SERINUS
Uważam, że świetną promocję dla KOV jak i samego dr Kulczyka wykonał Forbes w najnowszym raporcie 100 najbogatszych polaków. Kulczyk w rankingu jako nr 1 z obszernym opisem wszystkich prowadzonych inwestycji. www.forbes.pl/artykuly/sekcje/...
|
|
Gorąco proszę Autora o aktualizację skoroszytu. Pozdrawiam!
|
|
Temat:
VICTORIA
Bardzo ważna informacja dla akcjonariuszy min. nowy zarząd, nowa siedziba, nowy zakres działalności a najważniejsze że spółka przenosi się z NC na rynek główny GPW :) Poniżej link do info z walnego: www.newconnect.pl/index.php?pa...[*** moder: usunąłem oklaski, to nie koncert Erosa Ramazotti ***]
|
|
Jestem zainteresowany pozyskaniem/nabyciem tego arkusza. Czy jeśli będę posiadał konto premium to prześlecie mi arkusz? Pozdrawiam.
|
|
Temat:
BORYSZEW
Mikeegoo dzięki za wklejenie linku do tematu. Jestem nowy na SW więc nie oczekujcie, że wiem co było napisane kiedyś :) Pozdrawiam!
|
|
Temat:
BORYSZEW
Ktoś powinien raz a porządnie wyjaśnić w jak najbardziej łopatologiczny sposób zjawisko związane z emisją nowych akcji przez spółki np. właśnie na przykładzie boryszewa. Wielu się jeszcze w tym gubi. To dobry czas na wytłumaczenie tego zagadnienia.
|
|