tzmdafwi
Advertisement
PARTNER SERWISU
dcfkszci
Choina89

Choina89

Ostatnie 10 wpisów
Witam serdecznie,

z jakich źródeł korzystacie odnośnie odbioru Bety? Widziałem liczbę pobrań i ocenę na store.playstation.com ale być może znacie jakieś dodatkowe strony, które dobrze zobrazują odbiór Gwinta? Byłbym wdzięczny za wszelkie podpowiedzi.

Ostatni raz taki popyt PKC widziałem chyba 19.12 jak Tauron wchodził do WIG 20. Naprawdę, te fixingi są czasem dla mnie czarną magią. No ale płakać nie będę, chociaż rano robiło mi się smutno jak widziałem transakcje po 5.99.

Co do tej kolejki na sprzedaż przy 6.30 - według mnie do jutrzejszego rana to się wyrówna. Oby nie było kolejnego zjazdu poniżej 6.20

kurp napisał(a):
A czy to (skutki gorszej pogody, pomijając jakieś klęski żywiołowe i kataklizmy) ma w ogóle jakiś wpływ na kondycję spółki i jej wycenę rynkową??

No jak na mój gust ma. Może nie od razu, ale taka sytuacja miała miejsce już rok temu z tego co się orientuję, gdyż spora ilość pozrywanych linii energetycznych i ogólnie awaria infrastruktury doprowadziła do sporych wydatków, a to z kolei spowodowało obniżenie zysku netto. No a już sam zysk netto jak wpływa na wycenę akcji, to chyba nie trzeba tłumaczyć.

Strasznie denerwuje mnie to jak zachowuje się ta spółka, ale nie jestem na tyle impulsywny, żeby ją sprzedawać od razu. Biorąc pod uwagę jaki udział w rynku ma PZU, w dłuższym okresie musimy wyjść na plus.

Nie mam w zwyczaju panikować, ale to -8% nie wygląda zbyt ładnie. Myślicie, że ktoś miał przeciek odnośnie jakiejś większej decyzji?

Co się stało, że cena nagle tak zanurkowała o prawie 5%? Nigdzie nie mogę znaleźć żadnej tak istotnej decyzji ani innych informacji.

Witam, chciałem tylko dowiedzieć się, czy dobrze kombinuję. Otóż skoro wczoraj zakupiłem akcję Boryszew, to czy teraz automatycznie powinny zostać przydzielone mi PP?

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 26 maja 2017 09:31:06
Liczba wpisów: 10
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,209 sek.

aixgnwvx
vdkuiipb
vdeaqfmn
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +77 405,22 zł +387,03% 97 405,22 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
pgqaegeh
feurlvrx
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat