Witam serdecznie,
z jakich źródeł korzystacie odnośnie odbioru Bety? Widziałem liczbę pobrań i ocenę na store.playstation.com ale być może znacie jakieś dodatkowe strony, które dobrze zobrazują odbiór Gwinta? Byłbym wdzięczny za wszelkie podpowiedzi.
|
|
Temat:
TAURONPE
Ostatni raz taki popyt PKC widziałem chyba 19.12 jak Tauron wchodził do WIG 20. Naprawdę, te fixingi są czasem dla mnie czarną magią. No ale płakać nie będę, chociaż rano robiło mi się smutno jak widziałem transakcje po 5.99.
Co do tej kolejki na sprzedaż przy 6.30 - według mnie do jutrzejszego rana to się wyrówna. Oby nie było kolejnego zjazdu poniżej 6.20
|
|
Temat:
TAURONPE
kurp napisał(a):A czy to (skutki gorszej pogody, pomijając jakieś klęski żywiołowe i kataklizmy) ma w ogóle jakiś wpływ na kondycję spółki i jej wycenę rynkową?? No jak na mój gust ma. Może nie od razu, ale taka sytuacja miała miejsce już rok temu z tego co się orientuję, gdyż spora ilość pozrywanych linii energetycznych i ogólnie awaria infrastruktury doprowadziła do sporych wydatków, a to z kolei spowodowało obniżenie zysku netto. No a już sam zysk netto jak wpływa na wycenę akcji, to chyba nie trzeba tłumaczyć.
|
|
Temat:
PZU
Strasznie denerwuje mnie to jak zachowuje się ta spółka, ale nie jestem na tyle impulsywny, żeby ją sprzedawać od razu. Biorąc pod uwagę jaki udział w rynku ma PZU, w dłuższym okresie musimy wyjść na plus.
|
|
Temat:
COLIAN
Nie mam w zwyczaju panikować, ale to -8% nie wygląda zbyt ładnie. Myślicie, że ktoś miał przeciek odnośnie jakiejś większej decyzji?
|
|
Temat:
COLIAN
Co się stało, że cena nagle tak zanurkowała o prawie 5%? Nigdzie nie mogę znaleźć żadnej tak istotnej decyzji ani innych informacji.
|
|
Temat:
BORYSZEW
Witam, chciałem tylko dowiedzieć się, czy dobrze kombinuję. Otóż skoro wczoraj zakupiłem akcję Boryszew, to czy teraz automatycznie powinny zostać przydzielone mi PP?
|
|