Mysle ze w tej chwili nastepuje u grubych nadal przewartosciowanie portfeli na wiekszych walorach, a Eko bedzie grane odrobine pozniej , jak widac zreszta dosc dzielnie sie kreci wokol 6.75 - 6.80 po ostatnich spadkach
|
|
Spokojnie wszystko gra zedytowalem sie wyzej , ze MEA CULPA , po prostu odnioslem sie do formacji z wczesniejszego notowania . Sorka za zamieszanie :)
|
|
Mozesz sie nie zgadzac :) , wolalbym jednak abys uzasadnil dlaczego tak sadzisz ?
Przy okazji mozesz sprawdzic nawet na tym portalu ktore spolki co dzis wygenerowaly za formacje , Ekoexportu jakos sie nie wymienia...
PS . Sorka za zamieszanie ale odnosilem sie do poprzedniej sesji EEX , bo gdy patrzylem dzis na notowaniach to ta formacja sie jeszcze nie wyrysowala, wiec MEA CULPA :)
|
|
Jakiz to mlot ??? Ja go nie widze albo jakis taki nieksiazkowy :P. Jesli juz to dlugi cien powinien byc na dole a korpus u gory i bez knota , to na wyprzedanym papierze mogloby sugerowac podparte jutrzejsza wzrostowa sesja ze jakies wzrosty sie szykuja...
Zas z obserwowanych przezemnie napewno mlot wygenrowal KGHM i PEKAO...i jesli jutro pojda w gore to moze zostac potwierdzona wzrostowosc spolek.
Jesli jednak sie myle to prosze wyprowadzic mnie z bledu za drobnym uzasadnieniem , gdyz doswiadczenia wiele jeszcze nie mam :)
Pozdrawiam :)
|
|