fakibbbo
Advertisement
PARTNER SERWISU
fodrihxv
baggio12

baggio12

Ostatnie 10 wpisów
a poza tym to wyprzedaż może się zakończyć jak Tusk zacznie realizować to co mówi, bo wtedy może nastąpić odwrócenie trendu na złotówce.

ja dłuuugo nie wierzyłem, że kurs może spaść poniżej 40zł, bo odkąd zacząłem grać na giełdzie to tylko rosło he he. już widzę wasze uśmiechy na twarzach;-) nieważne. Ja kupiłem PKO BP na rynku pierwotnym, i już dawno oddałem, gdzieś w okolicach 52zł...ale już podczas bessy. kurs tej spółeczki znam na pamięć, i już mnie nic nie zdziwi, nawet zjazd poniżej 20zł, a sumie to nawet tego oczekuję, bo wtedy kupię ponownie. Podczas emisji akcji zapisy były po 19,7, i wtedy w czasie hossy, pojawiały się głosy, że cena emisyjna jest przesadzona, ale wtedy to nikogo nie obchodziło bo rosło i rosło. w/g mnie jesteśmy na ostatniej prostej w dół, i duzi dociskają gaz do dechy, tzn wyciskają ile się da. Jeżeli chodzi o perspektywę 3, 4 letnia inwestycji, to już można śmiało wsiadać do pociągu PKO BP, ale należy pamiętać, że wyniki banku będą się narazie pogarszały. Mimo tego, że wydaję się, że PKO postępuje dobrze szukając jakieś wyprzedaży wśród banków, to to jeszcze wpłynie ujemnie na wynik finansowy. dzisiaj nikogo nie będzie obchodziło w co tam PKO inwestuje.
prognoza krótkoterminowa w/g mnie? gdzieś teraz nastąpi konsolidacja, a potem jeszcze w dół, ale bez obaw. leszcze też się kiedyś połapią w tym wszystkim, czyli niestety my wszyscy;-))). pozdr.

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 1 kwietnia 2009 13:03:04
Liczba wpisów: 2
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,194 sek.

ddwzvjse
anojrvkl
lqfjjiyc
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +77 405,22 zł +387,03% 97 405,22 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
hvgggwri
mxsedsdk
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat