Temat:
KGHM
DZieki za uwagi. Jasne ze sie zastanawialem nad kupnem teraz , odwroceniem trendu itp itd. Wiem o usrednianiu, lapaniu spadajacego noza itp itd. Tyle, ze duzo mi nie tzreba przy malym ruchu w gore by wyjsc a moge czekac i rok lub dluzej w razie sporych spadkow. Z tego co slysze i czytam mozliwe ze KGHM podejdzie pod 120-130zl, a tyle mi wystarczy. Teraz w tych czasach wszystko jest mozliwe na gieldzie i nawet na KGHM ktory tak czy siak chyba nadal bedzie dojna krowa, bo jesli nawet bedzie cieniej krecil, to na czym innym beda krecic? Ale dzieki za opinie i wskazowki, nawet te krytyczne. Mam male dowiadczenie i caly czas sie ucze. Na bledach, choc i tak jestem na plusie. Jeszcze jakies rady?
|
Temat:
KGHM
Witam. Tak czytam Wasza dyskusje i widzac, ze macie o gieldzie pojecie i nie obrzucaccie sie blotem jak na innych forach dlatego skorzystam z okazji i poprosze o opinie. Czy teraz jest dobry moment za zakup KGHM do usrednienia? Mam akcje kupione wysoko i srodki na usrednienie. Po zakupie za ok.110zl mialbym srednia ok.124zl, czy warto kupic teraz czy czekac na ew. dalsze spadki i dokupic w pozniejszym terminie? Pozdrawiam. Mariusz. Kod:mod: czy czytałeś (niedaleko-poprzednia strona) wzmiankę, że nie udzielamy porad inwestycyjnych? między innymi forum jest takie jakie jest, że przestrzegamy pewnych reguł, a stronienie od doradztwa jest jedną z nich. decyzje są w 100% Twoje, tak jak później zyski albo straty.
|