PARTNER SERWISU
ggjbsdmn
czlowiek

czlowiek

Ostatnie 10 wpisów
Tak w ramach informacji dla osób nie z branży,

w mojej jednoosobowej firmie muszę mieć:
1. mocny komputer do pracy (około 15 tyś zł),
2. oprogramowanie w wersji komercyjnej do 3D (3D Studio Max - około 19 tyś zł),
3. nie wspominam już o monitorach, windowsie, photoshopie i innych.

wiec 40 tyś to takie minimum dla firmy pokroju i3D

grafik

Fakt, jestem młodym człowiekiem,
wolnym strzelcem na rynku w zakresie grafiki.

Natomiast jeśli dobrze rozumiem, to spółka ma zarabiać pieniądze. Więc w czym problem skoro nadal zarabiają i to coraz więcej i projektami są obłożeni?

A na akcjach to chyba właśnie teraz można świetnie zarobić bo według mnie spółka jest niedoceniona. Bo zarabiać nadal zarabia i to widać że z kwartału na kwartał coraz lepiej - a jak zacznie sprzedawać w stanach i akcje będą odpowiednio kosztować to już będzie za późno jak ktoś teraz okazję przegapi.

pozdrawiam i życzę więcej optymizmu.

grafik

Sam jestem grafikiem komputerowym i fanem i3D, więc jak widzę takie głupoty na forum to się zarejestrować musiałem.

ja was po prostu nie rozumiem,
czy wy czytać nie umiecie ??

- koszty jak koszty ... każdy je kiedyś ponosi (zdajecie sobie sprawę że jedno stanowisko komputerowe dla grafika w takiej firmie to koszt 40 - 50 tyś złotych? a nowych ludzi trochę zatrudnili)

Spółka już zarobiła 4.2 mln złotych na chwilę obecną !!!!! a to dopiero półrocze, zarobili więcej niż w pierwszym kwartale a wy tu marudzicie.

O wiele bardziej bezpiecznie się czuje lokując moje oszczędności w i3D niż 11bit ... Gry komputerowe to olbrzymie ryzyko i strasznie już oklepany temat, a real-time to przyszłość i z tego co ja śledzę poczynania firmy to jestem spokojny.

Naprawdę nie rozumiem.

grafik

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 29 lipca 2011 13:06:22
Liczba wpisów: 3
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,183 sek.

lsufxqei
tyyfnxde
evnahnhl
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +76 827,68 zł +384,14% 96 827,68 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
svcydxrk
xvflnpfb
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat