dzięki. tez się cieszę że trafiłem. co ztego jak niestety emocje wzieły górę i "cały misterny plan w pizdu" jak to mówił siara siarzewski ;) wydawało się że jescze nie teraz a to już i cały urobek szlag trafił. cos tam ratowałem ale wg mnie teraz to już L. przynajmniej przez 2-3 sesje, spadek i długi spokój tzn bokiem sie będzie to toczyło. zobaczymy. obawiam sie trochę angoli. francja przy nich to pikuś. jak nic nie wymyślą to może być problem.
|
|
qrna chata!!! emocje emocje i jeszcze raz emocje. przepraszam że tak pisze alę dziś wtopiłem. wszelkie analizy o kant d...y potłuc. mam nadzieję ze ktoś bedzie sie dobrze bawił. otworzyłem L. zobaczymy. mam nadzieję że zostanie mi na lizaki :((
|
|
powiem tak. w analizach technicznych jestem noga. bardziej obserwuję wydarzenia oraz rynek. zobaczymy co dziś amerykanie wymyślą. niezbyt ciekawie dzieje sie u angoli. mnóstwo ludzi okresla to "odbieraniem własnych podatków". brak roboty, spowolnienie gospodarcze może spowodwoać jeszcze spadki. zobaczymy. na razie jest to wróżenie z fusów. a jakie jest twoje zdanie?
|
|
witam! uważasz że jak dzis "fiuty" nasze zamknęły sie poniżej 2320 to koniec bessy? hmmm... wg mnie to zatrzyma sie w granicach 2100 +- 50pkt. zobaczymy. chociaż całkiem możliwe że moze być niezłu wodospad.
|
|