Bardzo dziękuję za wstępne informacje. Czyli co? Polska firma z branży komputerowej? A co sądzicie firmach zajmujących się energetyką, paliwami, telewizją, jest chyba mała szansa aby firmy z tej branży zbankrutowały. Ja liczę raczej na inwestycję długoterminową, nie chcę grać, od pewnego czasu gram walutami i jestem już tym wyczerpany psychicznie jak na razie idzie mi to dobrze, jestem ostro na plusie, lecz w takim czasie trudno o stratę gdzie z góry wiadomo ze euro będzie drożeć, lecz teraz zaczyna się już loteria i dlatego swoje środki chciałbym zainwestować w jakieś spółki o dobrej kondycji która niestety spada ze względu na całe zamieszania jakie widzimy. Będę wam bardzo zobowiązany jeżeli rzucicie kilkoma firmami które mocno spadły w ostatnim czasie a i tak muszą odbić w górę w którymś momencie. Pozdrawiam
|
Witam. Chciałbym trochę pograć na giełdzie mam wrażenie że zbliża się dobry moment aby to rozpocząć, nigdy tego nie robiłem i mam pytanie do ludzi którzy w tym siedzą, która ze spółek lub który fundusz daje największe prawdopodobieństwo że nie zbankrutuje a jeszcze lepiej który najszybciej otrząśnie się po tej panice i będzie zwyszkował po tym całym zamieszaniu? Z góry dziękuję za sugestie. Pozdrawiam
|