Witam chciałem się dowiedzieć jak ustawiać target , np. tutaj mam przykładową sytuację i nie wiem na co zwracać uwagę czy na tą różową formację która się powoli tworzy czy na tą żółtą formację którą się utworzyła(f.motyla), i czy jest możliwość jakoś ustalenia już za w czasu że to będzie tworzyć się formacja motyla(różowa formacja) a nie np.formacja gartleya media.stockwatch.pl/data/2012/...aaa i jeszcze w książce Pana Danielewicza znalazłem bardzo ciekawą informację związaną z analizą ekspansji która może być pomocna do ustalania poziomów wsparć/oporów lecz ciężko mi zrozumieć tak na sucho z książki...
|
|
dziękuje za pomoc
|
|
już wiem czym można automatycznie uruchamiać formacje harmoniczne amp indicator ale jakoś na necie ciężko znaleźć wskaźnik do pobrania.. jakby ktoś mógł pomóc to z góry dziękuje
|
|
Witam czy jest jakiś program lub czy jest jakaś inna możliwość aby po osiągnięciu jakiegoś poziomu cenowego automatycznie pokazywała mi się formacja harmoniczna, tak abym wizualnie już ją widział poprzez utworzone trójkąty
|
|
o to to ; ] dzięki
|
|
Witam czy mógłby mi ktoś powiedzieć czy do mt4 jest możliwość dodania tego wskaźnika który pokazuje fraktale, media.stockwatch.pl/data/2012/...z tego co przeglądałem to jest wskaźnik fractals w mt4 ale inaczej wygląda niż ten na ryskunku i gorzej się go interpretuje, jest jeszcze coś takiego jak parabolic sar który też odbiega wizualnie od tego zdjęcia
|
|
Witam czy jest jakaś możliwość automatycznego inwestowania przez automat oparty na wskaźniku SMA EMA
tak aby automat kupował gdy EMA przebije od dołu wskaźnik SMA i sprzedawał gdy wskaźnik EMA przebije od góry wskaźnik SMA
|
|